lauantai 23. tammikuuta 2016

#ystäväkirjahaaste

Olen huomannut, että tässä viime aikoina Tipulaan on löytänyt tiensä moni uusi lukija. Hei kaikki uudet lukijat ja hei myös teille vanhoille tutuille! :) Viilasin hetki sitten taas hieman Tipulan ulkoasua, joten käykäähän kurkkaamassa välilehtiä tuolta ylhäältä bannerin alta. Uusille lukijoille sieltä löytyy varmasti paljon uusia juttuja, mutta ehkä vanhatkin lukijat bongaavat sieltä postauksia, jotka ovat unohtuneet tai menneet ohi? :) 

Koska uusia lukijoita on tullut, niin nyt voisi olla hyvä hetki täyttää ystäväkirjaa! Sain jo aikaa sitten Nannalta Kotiäidin elämää -blogista ystäväkirjahaasteen sekä hetkeä myöhemmin Avelta Avec Ave -blogista. Kolmas haaste napsahti vielä NinnilPapatiti-blogista juuri sopivasti, kun postaus oli jo työn alla. Kiitos teille!

Ennen joulua yritin purkaa Liebster Awards -haasteiden sumaa, mutta projekti jäi kesken. Koska uusia haasteita on tullut niiden jälkeenkin, palaan niiden pariin ehkä joskus myöhemmin. Olen kyllä ilahtunut jokaisesta haasteesta, mutta samaan aikaan pahoillani, etten ole ehtinyt vastata kaikkiin. Tämä aikapula on kinkkinen juttu!

#ystäväkirjahaaste on lähtenyt liikkeelle Nadjalta Napsahduksia-blogista. Kiitos siis myös sinne kivan haasteen liikkeelle laittamisesta! :) Tässä vielä haasteen säännöt:

- Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
- Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
- Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
- Lisää kuvaksi/kuviski parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
- Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
- Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä


Ja tässä kysymykset vastauksineen!

1. Pituutesi ilman korkkareita:
173 cm

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Mulla ei ole koskaan ollut varsinaista lempinimeä, mutta bloginimi tuli samassa assosiaatioketjussa Tipusen ja Tipulan kanssa. Pahuksen tiputeema!

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos kaloreita ei tarvitsisi laskea?
En laske koskaan kaloreita, mutta mutta... valinta riippuu vähän siitä, missä syön. Kotona valitsisin jonkin hyvän salaatin tai lasagnea, mutta jos olisin jostain syystä ulkona syömässä, ottaisin pizzan tai jonkinlaisen pihviaterian.

4. TOP 4 asiaa, jota arvostat ystävyydessä?
Luottamus, yhteinen sävel, vaivaantumattomuus ja jollain tapaa samankaltaiset mielenkiinnonkohteet.

5. Telkkarista: Moderni Perhe, Salkkarit, Kimmo, Hottikset vai Greyn Anatomia?
Apua, tähän on varmaan pakko vastata Greyn Anatomia, koska se on ainoa, jota olen joskus katsonut? :D Tai no, Salkkareita olen myös, mutta ymmärtääkseni tällä hetkellä telkkarista tulevat jaksot ovat aika kaukana Salkkareiden ekoista kausista...

6. Rakkaimmat harrastukset, ja onko suunnitelmissa aloittaa jotain uutta?
Käsityöt, blogi ja jumppa. Ei suunnitelmia eikä aikaa uusille. :) Joskus kuitenkin haluan valokuvauskurssille!

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa? 
Hmm, haaveilen yleensä paljon kaikesta, mutta nyt lähitulevaisuuteen keksin vain asioita, joita odotan ja jotka todennäköisesti toteutuvat. Yksi haave voisi olla kuitenkin esimerkiksi se, että saisin luettua loppuun pari mielenkiintoista kirjaa eli löytäisin niille aikaa ja malttaisin käyttää ajan niihin.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Pehmistä, hattara tahmaa liikaa.

9. Ripsiväri, kestoripset vai au naturel?
Useimmiten taitaa olla nykyisin au naturel, mutta jos menen jonnekin, niin sitten ripsari.

10. Mottosi?
Olen huono pitämään mitään mottoa. Ehkäpä "Älä päätä vain yhtä mottoa, sillä maailmassa on niin paljon muitakin viisaita ajatuksia". :D


Näiden vakikysymysten lisäksi Ave oli laittanut loppuun muutaman ylimääräisen kysymyksen, joten:

11. Mainitse muutama lempielokuvasi.
Useimmat Jane Austenin kirjoista tehdyt elokuvat, Rakkautta vain / Love Actually, Notting Hill, Hiljaiset sillat... Tykkään romanttisista elokuvista. :D Toisaalta myös esimerkiksi Kaunis mieli, Will Hunting ja Kuolleiden runoilijoiden seura ovat jääneet mieleen. Kauhusta, scifistä ja useimmista "älyttömistä komedioista" en innostu, mutta muuten olen aika kaikkiruokainen.

12. Millaista musiikkia kuuntelet eniten?
Suomalaista poprockia sekä sitä, mitä radiosta sattuu tulemaan. Vakiolemppareita ovat Apulanta, Ismo Alanko, Yön vanha tuotanto, Hanoi Rocks, Hector ja Jukka Poika. Kuitenkin tykkään aika laajasti suomalaisesta musiikista ja viime päivinä päässä on soinut tiiviisti esimerkiksi tämä kappale, vaikkei musiikkityyli noin muuten välttämättä ihan iske. Asensin viimein uudelle tietokoneelle Spotifyn, josta olen kuunnellut lähipäivinä erityisesti Anssi Kelaa ja Per Gessleä. Ulkomaalaisista kuuntelen myös esimerkiksi King Charlesia ja John Lindberg Trioa.

13. Minkä kirjan voisit lukea aina vain uudestaan?
Täällä Pohjantähden alla! Viime aikoina olen lukenut todella vähän kirjoja, joten jos jotain lukisin, niin sellaisia, mitä en ole aikaisemmin lukenut.

14. Olut, siideri, lonkero vai viini?
Olen siitä vähän tylsä, että valitsen aina näiden sijasta colan tai pepsin. :)

15. Unohtumattomin ulkomaanmatkasi?
En ole koskaan oikein kaivannut ulkomaille vaan tykännyt kiertää Suomea. Senpä takia tähän on pakko vastata, että yläasteen luokkaretki oli unohtumattomin. :D


En haasta tällä kertaa ketään, mutta kiva olisi kuulla teidän vastauksia kysymyksiin! Mätsäsikö jokin myös sinun ajatustesi kanssa? :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

16 kommenttia:

 1. Hei, olipa kiva nähdä sun vastaukset näihin kysymyksiin :) Kivaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla! :) Oikein hyvää sunnuntai-iltaa sinne!

   Poista
 2. Näitä on aina kiva lukea! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! Välillä itsestä tuntuu, että haasteita tulee niin paljon, että alkaa toistaa itseään. Kivaa ensiviikkoa teidän poppoolle! :)

   Poista
 3. Mäkin tykkään näistä! Jee, kyllä sieltä natsas erityisesti Ismo Alanko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! :) Sulla on siis oikein mainio musiikkimaku! ;)

   Poista
 4. Näitä on aina niin mukava lukea! Tuntuu kuin tutustuisi bloggaajaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, etenkin kun kirjoittaa blogia tällai muuten ei niin paljoa kuulumisten pohjalta, näistä haasteista varmaan löytyy uusia asioita. Toivottavasti ainakin! :)

   Poista
 5. Oli kiva kuulla sinusta enemmän näiden vastausten kautta! Minullakin odottaisi sama haaste vastaamista, mutta en ole vielä ehtinyt siihen puuhaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että oli kiva kuulla! :) Mä tulen sitten kurkkaamaan sun vastaukset, kun ehdit vastata kysymyksiin!

   Poista
 6. Mukavaa oli lukea vastauksiasi :) Kiitos, siis, että lähdit haasteeseen mukaan :)

  VastaaPoista
 7. Hih, yllättävän moni mätsäsi! :) Ei ole Pepsin voittanutta. ;) Ja vinkki! Moderni perhe, tykkään niin paljon. Katotaan miehen kanssa iltaisin sitä Netflixistä lasten mentyä nukkumaan. Mukava kevennys ennen nukkumaanmenoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että löytyi mätsääviä vastauksia! :) Vinkki laitettu korvan taakse! Tuntuu, että nyt ei tule telkkarista kauheasti seurattavia sarjoja, joten voitaisiinkin tutustua Moderniin perheeseen. :)

   Poista
 8. Hauskoja vastauksia :) minäkin olen tylsä ja ottaisin sen cocisen tai pepsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Ja kiva kuulla, että löytyy muitakin, joihin iskee enemmän tämä limpparilinja! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)