maanantai 28. joulukuuta 2015

ILAHDUTA BLOGGAAJAKAVERIA: Huikeat osallistujat!

Alkuvuodesta pyöräytin käyntiin Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen ja jännitin, lähteekö haaste leviämään ja innostuuko kukaan osallistumaan siihen. Muistatteko te tämän?


Laitoin haasteen Karkkikselle, Terhille, Annalle, Ninnille, Nealle ja Mirulle. He ihanat lähtivät mukaan ja haaste lähti vauhdilla eteenpäin. Aluksi yritin kurkkailla blogeista, minne haaste on ehtinyt, mutta lopulta totesin puuhan olevan toivotonta - niin monet innostuivat osallistumaan siihen!

Eniten bongasin haastepostauksia alkuvuodesta, mutta on silmiini osunut muutamia postauksia vielä syksylläkin. Huomasin monien saaneen haasteen kautta ilahdutukseksi itsetehtyjä juttuja, herkkuja ja kosmetiikkaa. Myös sisustusjutut ovat olleet suosittuja ilahdutuksia ja aika paljon haaste näyttää pyörineen sisustusblogeissa. Minäkin sain yllätyksekseni pari ilahdutusta ja niistä voit käydä lukemassa täällä!

Ihan valtava määrä blogeja lähti lopulta mukaan haasteeseen. Hyvä te! Ainakin nämä alla olevat blogit osallistuivat haasteeseen. Varmasti en löytänyt kaikkia mukana olleita, joten lisää toki haastepostauksesi listaan vaaleansinisestä Add your link -painikkeesta! :)
Suuri kiitos kaikille, jotka lähtivät haasteeseen mukaan ja ilahduttivat bloggaajakavereitaan! :)

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

10 kommenttia:

 1. Kuinka voisin unohtaa! Tämä oli huikea juttu! :)

  VastaaPoista
 2. Muistan paremmin kuin hyvin! Tää anto sysäyksen siihen että Hetken vaan- sekä Aino ja tuhmat luistimet- blogien kirjoittajista tuli mun ystäviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! Hauska tietää, että haasteella on ollut jotain noin konkreettisia vaikutuksia! :)

   Poista
 3. Kiitos ihana Emonen!<3 Miten ihana olikaan viime talvi, kun koko oli jotain odotettavaa ja samalla miettimistä, että miten ketäkin ilahduttaisi! Minä nautin tuosta ilahduttamiskampanjasta ihan täysillä.:)Kiitos.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla! :) Mitä oon haastepostauksia lukenut, niin monet saivat todella omannäköisiä ilahdutuksia. Ilmeisesti siis sun lisäksi moni muukin on käyttänyt aikaa sopivien ilahdutusten miettimiseen! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva, että muistat ja vielä kivempi, että olit mukana! :)

   Poista
 5. Tämä oli tämän vuoden paras haaste :)

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)