keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Tulin pikaisesti toivottamaan hyvää ja rauhallista joulua! :)

Olen aiemminkin tainnut todeta, että aika tuntuu olevan nykyisin hieman kortilla - niin paljon on mielessä ollut viimepäivinäkin postausideoita, mutta vuorokauden tunnit eivät vain millään riitä kaikkeen. Nyt kun tänne vielä lopulta tuli jouluinto ja tekemisfiiliskin, niin illat ovat hujahtaneet erilaisten joulupuuhien parissa.

joulu, tuikkukipot, tuikkukynttilät

Jouluvalmistelujen lomassa tulin kuitenkin nyt hetkeksi nopeasti koneelle toivottaakseni juuri Sinulle hyvää joulua! Kiva, että olet käynyt lukemassa Tipulaa! :)

joulu, piparkakkutalo

Olen viimepäivinä päivitellyt instagramin puolelle aktiivisemmin kuvia ja sieltä löytyykin @tsirppu takaa lisää joulufiilistelyä. Muutaman kuvan sentään ehdin laittaa sinne silloin tällöin, vaikka kokonaiselle postaukselle ei aina löydykään aikaa.

Tipula hiljenee viettämään joulua, joten oikein rauhallista joulunaikaa myös teille! Älkää stressatko tekemisistä - jos aika ei riitä kaikkien juttujen tekemiseen, niin jätä osa ensi vuodelle! Terveisin hän, jonka joulupöydässä ei taida olla huomenna silitettyä pöytäliinaa ja jonka lasten lahjat on vetäisty lahjapaperin sijaan nopeasti lahjapussiin.

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

21 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Emonen!<3 Lämmin kiitos inspiraatiosta joulublogin puolella!<3 En ehtinyt sinne edes kommenttia jättämään, mutta tiedän jo nyt, että halloumit appelsiiniliemessä ja rakuunaporkkanat ovat niin hyviä!:) Tuli vähän koemaistelua...
  Nyt nautitaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että tykkäsit! Mä olisin voinut syödä halloumit jo heti niiden valmistuttua, mutta nipin napin sain onneksi hillittyä itseni. :D

   Poista
 2. Hyvää joulua. Tuo ajanpuute on ollut vahvasti läsnä täällä. Monta postausideaa on myös minulla ollut, mutta aika toteutukselle puuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajanpuute on ikävä etenkin silloin, kun muuten olisi intoa ja ajatuksia postauksia varten. Ehkäpä ensi vuonna sitten taas löytyy paremmin aikakoloja!

   Poista
 3. Oikein hyvää joulua teidän perheelle! ♡

  VastaaPoista
 4. :D Stressittömiä välipäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Blogistani löytyy sinulle haaste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kävinkin jo siellä kurkkaamassa ja kommentoimassa. Haaste vastaanotettu! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)