tiistai 7. heinäkuuta 2015

HERKUTTELE: Mansikkaiset rocky roadit

Heippahei! Kesä on vienyt tämän Emosen ihan mennessään, enkä ole ehtinyt juurikaan koneelle. Mielessä on valtavasti juttuja, joista haluan päästä kirjoittamaan, mutta tietokoneen äärelle istahtamisen sijaan olen järjestänyt kotia, suunnitellut 1-vuotissynttäreitä ja valmistanut herkkuiltapaloja. Vaikka Tipula ehkä onkin hieman hiljaisempi ainakin hetkellisesti, niin instagramista löytyy useammin kuvia!

Yksi viime aikojen herkkukokeiluista on mansikkainen rocky road. Tein talvella rocky roadista vuodenaikaan sopivan lumipalloversion, ja tähän halusin kesän makua tuoreista mansikoista.

rocky road, mansikka, kesä, suklaaherkku

Mansikkaisesta rocky roadista löytyy yksi levy Fazerin sinistä, tuoreita mansikoita, pieniä vaahtokarkkeja ja riisimuroja. Sulatettuun suklaaseen laitoin pienen nokareen Oivariinia ja sekoittelin täytteet joukkoon. Massa levitetään leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja laitetaan jääkaappiin jähmettymään, minkä jälkeen sen voi leikata palasiksi. Helppoa ja nopeaa siis!

rocky road, mansikka, kesä, suklaaherkku

rocky road, mansikka, kesä, suklaaherkku

Mansikat vetistyivät aavistuksen verran, joten kovin kauaa rocky road -palasia ei kannata jääkaapissa jemmailla. Vaikka toisaalta, eivätpä nämä siellä kovin kauaa taitaisi muutenkaan säilyä. :)

Vaikka blogi ehkä onkin välillä sillisalaattia, en taida oikein osata kirjoittaa monen asian postauksia. Totean siis ihan vain nopeasti, että uusin minun ja taaperon lempparilelu on saippuakuplapuhallin, minulla on valtavan hieno visio vessamme uudistamiseksi ja olen innoissani etenevästä työhuoneprojektista - ehkäpä Miehen kesäloman loppuessa meidän työhuoneemme on TYÖhuone eikä epämääräinen tavaravuoristo! Ja hei, meidän vauvavuotemmekin loppuu ihan näillä näppäimillä! Aika kiitää hurjaa vauhtia, ja minä kiidän nyt katsomaan Miehen kainaloon Criminal Mindsia! Heippa! :>

24 kommenttia:

  1. Varmasti aivan ihanaa! :) Tipulasta on sitten lupa odotella taas mahtavia postauksia, kun saat kaikki ideasi postattua. Jään odottelemaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, toivottavasti! :D Katsotaan, miten visiot ja ideat toteutuvat!

      Poista
  2. Uskomattoman herkullinen idea! Pakko varmaan tehdä kummitytön rippijuhliin. Luulen että maistuisivat teini-ikäiselle sokerihiirelle oikein hyvin - ja ehkä minullekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti maistuu sokerihiirelle! Terveisin toinen sokerihiiri. :)

      Poista
  3. Ihanan näköistä herkkua, nam! Nauti kesästä! <3

    VastaaPoista
  4. Oi plääh! Toi ei voi olla kuin hyvää, täytyy koittaa joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdiskelin, että tuosta voisi tulla hyvää myös mustikoilla. Silloin ei ehkä vetisyyskään haittaisi, kun marjat pysyisivät kokonaisina. :)

      Poista
  5. Nam, näyttää herkulliselta:) Välillä on ihan kiva keskittyä elämiseen eikä siitä kirjoittamiseen - mukavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa! Ja jos mielessä on monta muuta asiaa kuin kirjoittaminen, niin sitten ne kannattaa hoitaa ensin pois alta. :) Kaunista kesää myös sinne!

      Poista
  6. Voi pliis mitä ihanaa herkkua <3 :) mansikat tuo varmasti ihanaa kesän makua mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tämä rocky road oli paljon kesäisempi kuin edellinen, mitä tein! :)

      Poista
  7. Sinut on haastettu. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award-nro-2.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva! Ihanat kesäkysymykset sinulla, vastaan niihin ehdottomasti! :)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. No niinpä! Vaikka toisaalta, yhdistämällä suklaan ja mansikat ei taida mitään muuta saadakaan aikaiseksi! :D

      Poista
  9. Mansikan miellyttävä maku saa namun maistumaan todella herkulliselta! :)))

    VastaaPoista
  10. Oi, meille on tulossa 10 kiloa mansikoita huomenna! Pitäisköhän laittaa tämä kokeiluun. :)

    VastaaPoista
  11. Voi miten makea juttu, ihanaa :). Kiva kun jätit viestiä ja löysin siten tänne. Ja sinne Kivemman blogin kohottavaan juttuun. Voi että! Jään oitis lukijaksi. Seuraillaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva että löysit tiesi myös tänne! :) Nykyisin tulee todella vähän varta vasten etsittyä uusia mielenkiintoisia blogeja lukulistalle, joten on aina kiva, kun törmää jossain yhteydessä uuteen kiinnostavaan blogiin! :)

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)