sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kesävastauksia haasteeseen

Sain Kuiskauksia-blogista The Liebster Award -haasteen, johon olen vastannut aiemmin muutamaan otteeseen (yksi, kaksi, kolme ja neljä). Vastaaminen on kuitenkin aina kivaa ja koska kysymykset ovat vieläpä varsin ajankohtaisia, niin tässä sitä mennään jälleen! :)


1. Mainitse yksi asia, jonka aiot ehdottomasti tehdä tänä kesänä.

Aion tehdä itse lisää jäätelöä. Ensimmäinen kokeilusatsi onnistui hyvin, nyt tuunataan jätskiä lisää!

2. Mikä on lempijuomasi kesällä?

Vesi janojuomana ja limppari extrana. Kolajuomat ovat varma valinta, mutta tänä kesänä olen ihastunut myrkynvihreään päärynälimppariin. :D

3. Entä kesän suosikkiherkkusi?

Grilliruoka, ehdottomasti!

4. Valitsetko rantalukemiseksi kirjan vai lehden?

Lehden. Tykkäisin lukea kirjoja, mutta tällä hetkellä en malta raivata aikaa niiden lukemiselle, joten valitsen nopeammin selattavan lehden (ja sen kauniit kotikuvat ja ruokaohjeet).

5. Mikä on paras kesämuistosi viime vuodelta?

Taisi se olla tuo Untuvikon syntymä. Toisaalta muistan myös, kuinka hienoa oli touhuta pihalla Tipusen kanssa, sillä hän oli jo NIIN iso tyttö! Huimat 1 v ja muutama kuukausi päälle siis. :)

6. Päivittyykö blogisi samaa tahtia kesällä, kuin muinakin vuodenaikoina?

Ainakin nyt tuntuu, että postauksia tulee paljon harvemmin kuin muina vuodenaikoina. Muut kiireet ovat vieneet mennessään eikä iltaisin ole tullut istuttua koneen äärellä niin paljoa kuin talvella.


7. Mitkä ovat kesäsi kolme tärkeintä kosmetiikkatuotetta?

Apua. Pitäisi varmaan sanoa ainakin aurinkorasva, mutta oikeasti en ole käyttänyt sitä kertaakaan. Tosin en ole erityisemmin hakeutunutkaan aurinkoon, mutta vähäinenkin oleilu kärväyttää kyllä ihoni nopeasti. Kolme tärkeintä taitavat olla siis samat kuin muinakin vuodenaikoina: mineraalimeikkipuuteri, ripsiväri ja huulirasva.

8. Jos sinulle tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa ihan minne vaan, mikä olisi kohde?

Tykkään matkustaa lähinnä Suomen sisällä, vaikka muistakin maista löytyisi valtavasti mielenkiintoista katsottavaa. Olen matkustamisen suhteen vähän arka, joten jos kohteeseen pitäisi oikeasti mennäkin, niin kaikki eksoottiset ja hurjat paikat jäävät pois laskuista. Mä sitäpaitsi haluaisin oikeasti nähdä Lapin ruskan tai kevättalven, joten vastaan sen. :D

9. Mikä on paras koskaan lukemasi kirja? Ja miksi juuri se?

En tiedä, onko tämä nyt vähän kliseinen vastaus, mutta Täällä Pohjantähden alla trilogia. Tykkään historiasta ja minusta on mielenkiintoista tietää, miten ihmiset ovat menneisyydessä eläneet. Täällä Pohjantähden alla on mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu, ja siihen pystyy eläytymään ja samaistumaan monesta eri näkökulmasta.

10. Mikä liikuntalajeista on suosikkisi?

Tykkään zumbasta ja muista jumpista, joissa saa pomppia ja rehkiä musiikin tahdissa. Jumpassa pitää olla menevä musiikki ja tarpeeksi haastetta askelkuvioissa.

11. Mikä on sinulle bloggaamisen kolme parasta antia? 

Kirjoittaminen ja valokuvaaminen niin, etteivät tuotokset jää vain oman koneen muistiin vaan niistä saattaa olla iloa tai hyötyä muillekin, muista blogeista saatavat uudet ideat ja näkökulmat sekä mahdollisuus vaikuttaa pienimuotoisesti hyvin matalalla ruohonjuuritasolla.


Kiitos haasteesta Niina! En haasta tällä kertaa ketään mukaan, mutta haasteen saa napata samoilla kysymyksillä tästä kuka vain! :)

Kaunista kesäiltaa kaikille! Taitaa tuolla aurinkokin hieman pilkahdella. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos, kun otit haasteen vastaan! Näitä vastauksia on ilo lukea, ja löytyipä sieltä kaikkea mielenkiinoistakin. :) Täällä Pohjantähden alla jäi minulla joskus vuosia sitten kesken. Ehkä tänä kesänä olisi aika tarttua siihen taas. Iloista viikon alkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle haasteesta! :) Kannattaa ehdottomasti aloittaa Pohjantähden alla lukeminen uudestaan! Mä luen nykyisin todella vähän kirjoja, mutta ehkä jossain vaiheessa taas innostun niistä enemmän ja maltan iltaisin syventyä telkkarin ja tietokoneen sijaan lukemiseen. :)

   Poista
 2. Jäätelöä haluaisin minäkin kokeilla tehdä itse. Olemme koko perhe jäätelön suurkuluttajia. Itse tehty toisi herkutteluun uuden ulottuvuuden :).
  Haastevastauksia on aina mukava lukea. Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein jäätelöä netissä paljon pyörineellä ohjeella, joka löytyy mm. täältä. Kannattaa kokeilla! Kun saan pari seuraavaa visiota vielä testattua, niin laitan Tipulaankin juttua jätskeistämme. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)