torstai 2. heinäkuuta 2015

Vauhdikas kesäkuu

Tällä kertaa en aloita kuukausikatsausta hämmästelemällä ajankulumisen nopeutta, mutta toteanpa vain, että olemme ehtineet tehdä kesäkuussa vaikka mitä! Ja silti tuntuu, että paljon asioita on myös jäänyt tekemättä.

Olemme olleet kesäkuussa paljon ulkona, vaikka sää onkin välillä ollut viileä ja vaatinut haalarivarustuksen. Olemme tehneet ensimmäisen pidemmän kokoperheen kesälomareissun, seikkailleet Tampereen keskustassa ja vierailleet Särkänniemen Koiramäessä. Junailin itseni tyttöjen kanssa myös Turkuun, jossa fiilistelin keskiaikamarkkinoilla ja riemuitsin valmistujaisissa.


Viihdymme paljon kotona, joten tällainen reissaaminen on hyvin poikkeuksellista. :D Onneksi olemme ehtineet myös pysähtyä, nauttia grilliruoasta ja kukkivasta luonnosta!

Kesäkuussa on tapahtunut monia kivoja asioita. Sen aikana muun muassa...
 • Untuvikko on alkanut nukkua paremmin ja usein lähes aamukuuteen
 • olen huomannut, että molemmat tytöt ovat mainiota seikkailuseuraa ja heidän kanssa on nykyisin melko helppo liikkua monissa paikoissa
 • olemme herkutelleet hotelliaamiaisella, syöneet hyviä salaatteja ja maistelleet mansikoita
 • olen päässyt käyttämään pari kertaa kivoja uusia sandaalejani
 • löysin ihanan keltaisen mekon!

Millainen sinun kesäkuusi oli? :)

Nyt voit linkittää postauksia myös kuukauden positiivisiin! Käyhän kurkkaamassa, mitkä asiat ovat saaneet muut bloggaajat hyvälle mielelle kesäkuussa. :) 

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana kollaasi ♥
  Jotenkin tosi harmoninen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kesäkuun kuvat!
  Positiivisiin linkitetty :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kollaasi!<3 Teidän kesäkuu kuulostaa todella mukavalta ja positiiviselta.:) Täytyis munkin linkittää tonne positiivisiin...Aikomus on!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit linkkaamassa! Taitavat monet olla nauttimassa kesästä, kun tällä kertaa osallistujia on paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Eikä ihme, itsekin tulee oltua koneella paljon vähemmän!

   Poista
 4. Apua!! Aamukuuteen?! Mihin aikaan hän ennen on herännyt? Muilta osin kesäkuunne kuulostaa oikein kivalta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kuului ensimmäiset äänet klo 5, mutta pienen torkahtelun jälkeen nousimme klo 5.30. :D Parhaimmillaan (pahimmillaan) aamu alkoi ennen viittä, mutta nyt sentään useimmiten päästään viiden paremmalle puolelle! :D

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)