perjantai 6. maaliskuuta 2015

Vielä ehdit jakaa helmikuun lempparisi!

Mitä kivaa sinulle tapahtui helmikuussa? Teitkö hyvää ruokaa, ostitko ihanan vaatteen tai oppiko lapsesi ehkä jonkin uuden taidon? Tai vietitkö mukavan päivän, saitko mahtavan sisustusidean tai ilahduitko ystävänpäivänä?

Jos sinulta löytyy helmikuulta jokin postaus, joka sai sinut ja kenties lukijasikin hyvälle mielelle, olet tervetullut jakamaan postauksesi muiden kanssa Kuukauden positiivisiin! :) 

Linkitys on helppoa: kopioi postauksesi URL-osoite, klikkaa Kuukauden positiivisissa helmikuun postausgallerian alareunassa olevaa vaaleansinistä Add your link -painiketta ja täytä kohtiin oikeat tiedot (Link-kohtaan siis kirjoituksesi URL, seuraavaan otsikko ja kolmanteen sähköpostisi). Sen jälkeen valitse, minkä esikatselukuvan haluat ja klikkaa lopuksi oikeasta alareunasta done!

Jos et tällä kertaa halua jakaa omaa postaustasi, niin tulethan silti lukemaan jo linkitetyt tekstit. Helmikuussa on tapahtunut paljon ihania asioita - muun muassa on iloittu tulevasta perheenlisäyksestä, nautittu talvesta hiihtoladuilla ja fiilistelty rauhallista aamua.

Helmikuun postauksia on aikaa linkata sunnuntai-iltaan asti! :)


Tulppaaneja sinunkin viikonloppuusi ensin rajatusti ja sitten hieman luonnollisemmassa ympäristössään!


Hyvää viikonloppua! :)

10 kommenttia:

 1. Minulta on mennyt Kuukauden positiiviset ihan ohi! Käynkin heti tutkimassa muiden postauksia ja linkkaamassa omani. :) ps. Hyvin tutulta näyttää tulppaanien ympäristö. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa siis hyvä, että mainostin linkkausmahdollisuutta vielä! Olenkin miettinyt, että pitää otsikoida ensimmäinenkin postaus vähän selkeämmin. :)

   Taaperosisustaja on hyvin tehokas ja nopea. ;)

   Poista
 2. Tulppaanit on ihania!

  Kävin linkittämässä vihdoin onnistuneesti ja tunnen nyt itseni taas ehkä hieman hölmöksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan tunnet itseäsi hölmöksi! Minäkin aikanaan ensimmäisen kerran linkittäessäni pohdiskelin, mitä klikkailen ja täytän riveille! Kiva kun linkittäminen nyt onnistui. :)

   Poista
 3. Ihana juttu, tähän oli lähdettävä myös mukaan. :) Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hienoa! Kiva kun osallistuit! Oikein mukavaa kohta alkavaa viikkoa teille! :)

   Poista
 4. Kiitos Emonen!:) Linkitys tehty, ja viikonloppuna hyvää aikaa käydä tutustumassa ja lukemassa muiden helmikuun positiivisia. Hyvää viikonloppua.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että osallistuit! Hyvää ja ihanaa viikkoa teille sinne kenties jo vähän matalampien lumikinosten keskelle! :)

   Poista
 5. Mä olin niin juhlajärkkäilyn "lumoissa", että linkkailu meni ohi, vaikka siitä kävit mulle vinkkaamassa. Pitääpä ensi kerralla yrittää olla paremmin hereillä!! Ihana tuo idea! Menen kyllä tutustumaan muiden positiivisuuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi maaliskuussa on taas mahdollista jakaa postauksia! Tervetuloa silloin linkkaamaan omia kivoja juttuja mukaan. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)