sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

TUTUSTU BLOGEIHIN: Tyylillä elämää

Vuoden alussa oli mahdollista linkata oma blogi mukaan Tutustu blogeihin -projektiin. Tässä toinen osa blogiesittelysarjasta - käyhän tutustumassa näihin mielenkiintoisiin blogeihin! Minulle kaikki olivat uusia tuttavuuksia, mutta löytyykö joukosta sinulle tuttuja blogeja?

Mukavaa sunnuntaita uuden luettavan parissa! :)


http://kukkanens.blogspot.fi/

Kahdeksantoista vuotta täynnä ja valkoinen lakki tähtäimessä! Intohimoina mm. meikkaus, hiustenlaitto ja valokuvaus. Blogista löydät höpötystä arkielämästä päivän asuineen sekä juttua meikkaukseen ja hiuksiin liittyen.

Kukkanen's-blogista löytyy paljon juttuja meikeistä; ajatuksella kirjoitettuja tuote-esittelyjä sekä meikkausohjeita vaihekuvien kera. Erityisesti kiinnitinkin huomiota blogin isoihin, hyviin ja selkeisiin kuviin. Varsinkin meikeistä otetut kuvat ovat tuotteille edukseen!

Blogi on inspiroiva ja ajatuksia herättävä. Meikeillä pystyy ilmaisemaan itseään monin eri tavoin ja erilaiset lookit olivatkin mielenkiintoista luettavaa ja erityisesti katsottavaa. Käy ihmeessä kurkkaamassa esimerkiksi, miten syntyy vampyyrimeikki, Pahatar-meikki tai uuden vuoden glittermeikki!

Minulle suurin ahaa-oivallus tuli, kun löysin blogista DIY-ohjeen kukkapantaan. Minäkin haluan kesäksi kukkapannan kivoilla kukilla!http://sydamellaniina.blogspot.fi/

Blogia kirjoittelee 21-vuotias nainen Helsingistä. Blogi on vasta aloitetettu syksyllä ja kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä, vaatteita, ajatuksia, eläimiä, läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästäni.

Blogista löytyy tyyliä asukuvien ja uusimpien ostosten muodossa, kirjoittajan omaa elämää sekä henkilökohtaisia pohdintoja elämästä. Blogissa on paljon kuvia, mikä tekee lukemisesta miellyttävää ja kevyttä.

Kirjoittaja kertoo avoimesti itsestään ja rohkeasti nostaa esiin aiheita, jotka eivät varmasti ole helppoja jakaa muille. Esimerkiksi kirjoitukset mustasukkaisuudesta, elämän jakamisesta julkisesti blogissa sekä syömistottumuksista ovat mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä.
14-vuotiaan lifestyle blogi, jonka harmaata elämää värittää sisäoppilaitoselämä :-)

Blogiin tutustuessani kiinnitin ensimmäisenä huomiota kuviin - todella kivoja ja taidokkaita valokuvia, vaikka kirjoittaja onkin melko nuori! :) Esimerkiksi kuvat jouluaatosta ja juhannukselta ovat hienoja.

Mielenkiintoista oli lukea, millaista on käydä yläastetta sisäoppilaitoksessa Suomessa. Jos sinuakin kiinnostaa aihe, klikkaa ainakin tästä, tästä ja tästä! We're looking for the sun -blogia oli mukava lukea ja selailla, sillä postaukset ovat rentoja ja omantyylisiään. Kiinnitin huomiota, että useimmissa postauksissa on myös aiheeseen tai tunnelmaan sopiva kappale kuunneltavissa - hauska idea!http://inka-allornothing.blogspot.fi/

18 vuotias Tampereen hurja. Tyttömäinen keväällä valmistuva autonasentaja. Kimallus, vesirajamekot, bilettäminen, sisustus, tatuoinnit, supernatural, shoppailu, hyvä ruoka & onnellisuus ovat mieleen unohtamatta kuitenkin rakkautta omaa avomiestä ja autoja kohtaan. 

Inka Nitta -blogissa on paljon muotia ja päivän asuja. Kuitenkin erityisesti viime aikoina mukaan on tullut myös lifestylea ja arkea muutenkin kuin asukuvien muodossa. Kuvia blogista löytyy paljon, mistä tykkäsinkin paljon. Olen ehdottomasti lukijana kuvienkatselija, joten tätä blogia oli kiva selata.

Vaatteiden lisäksi blogista löytyy paljon muutakin mielenkiintoista kirjoittajan elämästä. Iskin ensimmäisenä silmäni tähän herkulliseen nachosalaatin ohjeeseen, mutta huomioni kiinnittivät myös kauniit kynttilät, auringonlaskukuvat sekä juttu persoonallisesta kalenterista.

Loppuun on pakko vielä mainita, että blogin bannerin kuva on hieno! Tykkään kuvakulmasta, auringosta, vaatteista ja hiuksista - ihana kesä!http://fighterqueen.blogspot.fi/

Täällä ois 17- vuotiaan lähihoitajaopiskelijan jonkinlainen omalaatuinen lifestyleblogi. Mielipidekirjoituksia, PALJON valokuvausta, kuulumisia arjen keskeltä, juttuja opiskelusta, ruokareseptejä, videoita, syvällisiä avautumisia elämästä ja omista sairauksista, ostosten esittelyä ja omanlaista huumoria! :-)

Fighter Queen on todellakin osuva nimi tälle blogille! Iina kertoo blogissaan avoimesti vaikeista ajoistaan, masennuksesta ja ahdistuksesta. Selvästi kirjoitusten taustalla on vahva ja päättäväinen nuori nainen, joka on päättänyt saada itsensä kuntoon. Onkin ilahduttavaa lukea uusimmista postauksista, kuinka olo on parempi ja energisyyttä löytyy taas.

Arkipäivien ja lifestylen lisäksi blogissa on myös mielenkiintoisia, pohdittuja mielipidekirjoituksia esimerkiksi anoreksiasta sekä äärettömän koskettava ja ajatuksia herättävä selviytymistarina. Iina on kokenut paljon ja arvostan suuresti sitä, miten hän on jaksanut tehdä töitä saattaakseen vointinsa hyväksi.

Ehkä olen tehnyt näitä esittelypostauksia hieman nälkäisenä, mutta jälleen bongasin blogista herkullisen reseptin: kinkkumakaronisalaatti maistuu aina! :)www.nenasofias.blogspot.com

18-vuotiaan espoolaisen lähihoitajaopiskelijan kynsiblogi, jossa juttuja erilaisista kynsien koristeluista suurien, laadukkaiden kuvien kera. Mukaan mahtuu myös tutoriaaleja, tuote-arvosteluja ja ripaus omaa elämääni mausteena :) Tervetuloa!

Nimensä mukaisesti Nena Sofia's Nails on kynsiblogi, josta löytyy paljon hyviä ja tarkkoja kuvia erilaisista kynsistä. Jo pelkästään kuvia on ihana selailla ja ihastella, mutta niiden lisäksi postauksissa on kerrottu, miten kynnet on tehty sekä esitelty käytetyt lakat selkeästi.

Blogia selatessani ensimmäinen ajatus oli pienoinen häpeä omista lakkaamattomista taviskynsistäni. Voi vau, miten hienoja taideteoksia kynsistä voikin tehdä! Vesimarmorointi näyttää ja kuulostaa mielenkiintoiselta ja näistä kynsistä todellakin tulee mieleen kesä. Viisi vinkkiä inspiraation löytämiseksi on myös hyvin sovellettavissa kynsien lisäksi moniin muihinkin asioihin!

10 kommenttia:

 1. Tuo Sydämellä Niina blogi on ihana! Omassa lukuluettelossa ollut pitkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi tuttuakin luettavaa! Tämä blogien linkkausoperaatio on ollut mulle todella avartava, kun olen tutustunut niin moniin uusiin, mielenkiintoisiin blogeihin. :)

   Poista
 2. Voi vitsit, kiitos kauniista sanoista ja blogini jakamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kivasta blogista on helppo kirjoittaa kauniisti! Jos joskus löydän taas aikaa ja innostumista omien kynsien laittoa kohtaan, niin tulen ehdottomasti hakemaan inspiraatiota blogistasi. :)

   Poista
 3. Mielenkiintoisia blogeja. :) Kiva päästä lukemaan tarkemminkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua blogeihin! Niistä löytyy paljon hienoja kuvia ja pohdittuja, mielenkiintoisia tekstejä. :)

   Poista
 4. Kiva, että tykkäsit ! :) Ja kiitos linkkauksesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ilmoittamaan blogisi mukaan! Kirjoitat aidosti ja tunteella, joten blogiasi on mukava lukea. :)

   Poista
 5. Oi, ihana kuulla että tykkäsit munkin blogista! Kiitos linkkauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiva kun osallistuit blogeihintutustumisprojektiini! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)