tiistai 9. helmikuuta 2016

Helmikuun törröttäjiä ja kuun ensimmäinen kohokohta

Tarkoitukseni oli kuvata tämän viikon MakroTexiin aurinkoisia ja lumisia talvimaisemia, mutta en tajunnut katsoa ajoissa sääennusteita. Heippa siis harmaat maisemakuvat ja terve vaan talventörröttäjät!
Helmikuussamme on monta kohokohtaa, joista yksi oli viime viikonloppuna: aikaa ihan vain kahdestaan Miehen kanssa! Olimme vallan vallattomia ja vietimme lähes kokonaisen vuorokauden kahdestaan. Jestas! Viimeisten lähes kolmen vuoden aikana olemme nyt olleet huimat kaksi kertaa kahdestaan näin pitkän ajan ja oli kyllä ihan virkistävää olla hetken "niin kuin aina ennen". Toisaalta oli myös virkistävää huomata, kuinka paljon sitä lopulta ikävöi klo 5.30 herätystä ja kainalossa aamu-unia jatkavaa tuhisijaa tai jopa ujellusta, kun joku vie lelun / katsoo päin / yrittää pussata / ottaa kädestä kiinni / ei halua seurata / pöristelee / matkii puhetta / vetää vessanoven kiinni / pitää sormea kirjan päällä.


Yhteisen ajan lomassa napsin muutamia kuvia ja törröttäjien lisäksi kameran muistikortille ikuistuivat muun muassa hyvin puheliaat lampaat. Voi määkynnän määrää!Hetken myös mietin blogin nimen muuttamista. ;)


Viikonloppu oli siis kiva ja muitakin kivoja juttuja on tiedossa lähiaikoina. Jos sinä kaipaat jotain kivaa tekemistä, niin käyhän kurkkaamassa Tipulan arvontaa täällä! :)


Pieni Lintu - MakroTex challenge

. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

33 kommenttia:

 1. Ihanaisia kuvia ja onnittelut mukavasta yhteisestä ajasta. On tärkeää yrittää löytää kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nyt kun pitkästä aikaa pääsi olemaan kahdestaan, sitä huomasi, kuinka paljon lapset vievätkin (ihan luonnollisesti kyllä) aikaa, huomiota ja keskittymistä. :)

   Poista
 2. Kiehtovia, karun kauniita törröttäjiä! ;)
  Voih, itsekin olisin niin kahdenkeskisen loman tarpeessa! Meillä olisi hotellilahjakortti miehen kanssa käyttämättä. Pitänee ryhtyä tuumasta toimeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivottavasti saatte järjestettyä aikaa lahjakortin lunastamiseen!

   Poista
 3. Kauniit kuvat auringonpaisteen puuttumisesta huolimatta :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno rytmi tuossa riukuaidassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tuollaisia aitoja on aina kiva katsella. Jos saisin päättää, tuollainen ympäröisi joskus meidänkin taloa (mikäli sellainen olisi). :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja iloinen tunnelma.:)

  VastaaPoista
 6. Pinta-aitaa harvemmin enää näkee. Söpöisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näkee, valitettavasti. Mä tykkään hirmuisesti tuollaisesta aidasta!

   Poista
 7. Ei törröttäjissä mitään vikaa ole, niitä ovat pellot ja pientareet pullollaan. Saithan sinä helmikuuhun mukaan myös lunta. Lampaat ovat kyllä söpöjä näin valokuvien kautta (kun ääni puuttuu).

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en sentään lumestakin myöhästynyt! Nyt taitaa tulla kuvia vain jäästä ja mustasta maasta!

   Poista
 8. Lammas vie katseen ja komea aita! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat talvipensaista. Kauniita kaikki. Ihana helmikuu

  VastaaPoista
 10. Kauniit kuvat, toi lammas oli lemppari.

  VastaaPoista
 11. Pupula!;D
  Ihana kuulla, että teillä on ollut yhteistä aikaa kahdestaan! Se on todellakin tarpeen kahden pienen kanssa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin harkitsemisen arvoinen nimi! ;)

   Yhteistä aikaa ei kyllä tosiaan ole viime aikoina ollut ihan ylenmäärin. Tai on ilta-aikaan, mutta jos molempien aivot ovat ainakin puoliksi unessa, ei ehkä voi ihan puhua yhteisestä ajasta. :D

   Poista
 12. kivat kuvat :) ja tuo lammas on söpö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuulanneli! Lammas oli kiva löytö viikonlopulta. :)

   Poista
 13. Hienoja kuvia! Mun on pitänyt kysymäni, että oletko harrastanut paljonkin valokuvausta? Yhteinen aika on harvinaista täälläkin, mutta kyllä se antaakin paljon eväitä arkeen. Lampaat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En mä varsinaisesti ole harrastanut. Tai olen kuvaillut kyllä paljon, mutta mun metodi on "etsi kamerasta sopiva asetus ja muuta vain yhtä osaa kerrallaan". Pitäisi ehkä edes lukea jotain teoriaa, mutta ainakin tähän asti juttujen sisäistäminen on ollut vähän heikkoa. :D Ehkä joskus ehdin valokuvakurssille!

   Poista
 14. Kauniita kuvia talventörröttäjistä.

  VastaaPoista
 15. Oi onpa kauniita törröttäjiä. Ihanaa että olette saaneet omaa aikaa, se on niin tärkeää ja sitten onkin ikävä jo pieniä. Tuo Pupula olisi kyllä hauska nimi blogille!

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)