keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Osa Onnea

Hei, kuka on huomannut uuden logon tuolla oikeassa reunassa? Ja kuka tietää, mikä se on? :)

Onni Blogit

Syyskuun alussa on pyörähtänyt käyntiin uusi blogiyhteisö Onni Blogit, joka kokoaa yhteen blogeja monesta eri aihekategoriasta.

Onni-Blogit on uusi blogiyhteisö, joka rakentuu arkisista ja aidoista blogeista. Lukijat pääsevät tarkastelemaan bloggaajien arkisia solmuja ja mukavia juttuja. Meillä fiilistellään elämää ylä- ja alamäkineen.

Viehätyin Onni Blogeissa niiden kotoisuuteen. Monet blogiyhteisöt ainakin näin ulospäin vaikuttavat trendikkäiltä ja muodikkailta, eikä tällainen pieni Tipula oikein sovi niiden joukkoon. Siksipä oli mukava löytää Onni Blogeista yhteisö myös tälle blogille! Ja eipä ainakaan sen nimi voisi olla enempää minulle sopiva!

Tipula löytyy lifestyle-osiosta, jossa on tällä hetkellä myös kahdeksan muuta blogia. Kaikki yhdeksän eri kategoriaa löytyvät Onni Blogien etusivulta, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, millaisia muita blogeja on mukana!

Onni Blogeja voit seurata Onni Blogien sivujen kautta, jonne myös uudet postaukset päivittyvät. Lisäksi kannattaa käydä tykkäämässä Onni Blogeista facebookissa ja osallistua samalla näppärästi arvontaan. Kaikkien tykänneiden kesken nimittäin arvotaan 30.9. kauniit Taika Korujen korvikset! :)


Meillä kotona alkaa jo näkyä syksy ja kynttilöitä on tullut polteltua päivittäin. Myös kuvia olen räpsinyt paljon, mutta vielä tarvitsisin vähän lisää aikaa, niin saisin kaikki jutut blogiin asti. Hyvin huomaa, että Tipusen jätettyä kuukausi sitten päiväunet pois, on postaustahti huomattavasti hiljentynyt. :D

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :)

21 kommenttia:

 1. Mahtavaa! :) Onnea uudelle yhteisölle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä uutukaisuus on melkoisen mielenkiintoista seurattavaa! :)

   Poista
 2. Onnea uudelle blogikodille ja -yhteisölle! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudelle yhteisölle! Ja ihana syyskuva:)

  VastaaPoista
 4. Keinovalo ja kynttilänvalo alkavat aina viehättää tähän aikaan vuodesta. Kiva kuva kynttilöistä tarjottimella ja puolukanvarpu antaa asetelmalle syysmetsäisen leimansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi muistaa napata ulkoa useamminkin koristetta pöydälle, sillä niistä tulee niin mukava tunnelma! Kynttilät kuuluvat ehdottomasti näihin pimeneviin iltoihin. :)

   Poista
 5. Onni nimenä kuulostaa varsin mainiolle :D Onnea uudelle Onnille!

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Onnea uuteen blogikotiin! Ihana kuva myös <3

  VastaaPoista
 7. Onni -blogit kuulostaa aivan mahtavalta yhteisöltä! Onnea!<3
  Mulla on sulle haaste blogissa. Käy kurkkaamassa!:D

  VastaaPoista
 8. Ihana syyskuva, niin tunnelmallinen. <3 Onni-blogeissa nähdään! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa syysviikonloppua myös sinne, Onni-toveri! :)

   Poista
 9. Samassa veneessä ollaan :) Mukavaa viikonloppua, ja käyppä tsekkaamassa haaste blogistani :) http://paintmyhouseblack.blogspot.fi/2015/09/blogisitarina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Laitan sen heti luonnoslistaan! :) Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)