perjantai 17. huhtikuuta 2015

ARVONTA: Huhtikuun koreutta

Tipulassa on ollut kiireistä niin kodin kuin bloginkin puolella ja huhtikuun arvontakin on vasta näin kuun puolivälin jälkeen. Oletko huomannut, mikä minut on pitänyt kiireisenä blogin kanssa? Ulkoasu!

Kuinka voikaan ihmismieli olla näin päättämätön? Emosen banneriruletti on pyörinyt tiuhaan tahtiin ja onnekkaimmat ovat ehkä päässeet iltaisin livenä todistamaan vilkkuvaa otsikkoa ja vaihtuvia sivupalkkeja. Nyt mieleni on rauhoittunut ja olen ainakin hetken tyytyväinen niin banneriin kuin ulkoasuun muutenkin.

Kun ulkoasuasiat ovat kunnossa, pääsemme vihdoinkin huhtikuun juttuun eli arvontaan!


Tällä kertaa arvotaan koreutta eli muutama koru made by Emonen. Arvonnan voittaja saa allaolevan helmirannekorun sekä sen kaveriksi valitsemansa korvakorut.


Kun pitkästä aikaa kaivoin helmet ja pihdit esiin, innostuin niin, että korvakoruja tulikin kolme paria. Pääpalkinnon lisäksi arvon myös jäljelle jääville korvakoruille uuden kodin.


Arvonta alkaa nyt ja aikaa osallistua on keskiviikkoiltaan (22.4.) klo 23 asti!

Osallistuminen tapahtuu jälleen kommentoimalla:

1. Yhden arvan saat kertomalla, onko uusi banneri hitti vai huti.
2. Toisen arvan saat antamalla palautetta Tipulasta: Mistä tykkäät ja mitä muuttaisit joko sisällössä tai ulkoasussa. Jos et ole innokas palautteenantaja, niin kerro esimerkiksi, latautuuko sivu sinulla hyvin vai ovatko kuvat liian isoja. :)

Saat extra-arvan, kun olet Tipulan seuraaja (Bloglovin, Blogilista, Facebook, Blogipolku tai Bloggerin kautta -> ). Kerro, mitä kautta olet lukijana.

Mainitse kommentissasi myös, mitkä korvikset haluaisit saada! Voit nimetä vain yhden parin tai sitten vaikkapa kaikki, jolloin teen valintapäätöksen puolestasi. :)
 
Jos olet anonyymi tai profiilistasi ei löydy blogiasi, muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi!

Onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua! :)

48 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla ja yhdellä extra-arvalla mukana!
  Huomasin heti uuden ulkoasun! IHANA! Tosi raikas ja selkeä, TYKKÄÄN!
  Tykkään blogistasi koska mielestäni se on erilainen kuin muut. Kirjoitat mahtavasti ja tykkään lukea tekstejäsi. Kuvat ovat hyvän kokoisia ja sivu lataa ainakin minulla hyvin.
  Seuraan bloggerissa ja Facessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Selina! :) Hyvä jos ulkoasu vaikuttaa selkeältä, sillä aika paljon karsin ja järjestelin uudelleen juttuja. Jos bannerin kanssa oli päättämisvaikeuksia, niin ei tuo sivupalkkikaan ole kyllä mikään helppo juttu!

   Poista
 2. Kahdella arvalla mukana:)
  Uusi banneri on kiva, mukavan pirtsakka. Blogisi latautuu nopeasti ja kuvat ovat sopivan kokoisia. Tykkään siitä, että selkeästi panostat blogiteksteihisi.

  Jos arpaonni suosii minua, valitsen kuvan vasemmanpuoleiset korvakorut.
  lotttav [at] gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todella mukava kuulla, että teksteissä näkyy panostamiseni! Välillä voisi olla ehkä ihan hyvä julkaista kirjoituksia spontaanimmin ilman monen montaa oikolukukertaa. :)

   Poista
 3. Kahdella arvalla + extralla mukana :)

  Kelpuuttaisin kaikki korvikset, joten jos voittaisin niin valinta jää sulle ;)

  Seuraan bloggerin kautta.

  Tykkään blogistas sisällöllisesti, kirjotukset vaihtelee laidasta laitaan, postauksissa on hyvälaatusia kuvia mukana mitä on kiva kattella. Postailet myös usein :)
  Ulkonäöllisesti tosi mukavan raikais ulkonäkö, kesää kohti mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kohti kesää mennään! Katsotaan, muutanko ulkoasua seuraavan kerran vasta syksyn tullessa vai kyllästynkö jo sitä ennen. :D

   Kiitos palautteestasi! :)

   Poista
 4. mukana kahdella arvalla ja ekstra-arvalla :) blogilistan kautta olen lukijana.
  Vasemman puolimmaiset korvikset ja banneri on hitti :)

  Blogisi on ihanan raikas ja latautuu nopeasti :) tulee aina hyvä mieli kun luen tekstejäsi ja mielestäni osaat kirjoittaa hyvin. Yhdellä sanalla, blogisi on: Valoisa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nea! Todella kiva kuulla, että teksteistäni tulee hyvä mieli! :>

   Poista
 5. Kolme arpaa bloggerin kautta seuraavalle minulle. :)
  Banneri näyttää onnistuneelta ja tähän blogiin hyvin istuvalta. Selkeä, kaunis ja näköisesi.

  Blogissasi pidän selkeydestä, upeista kuvista (esim. kun teit sydämellisiä hedelmiä. maiskis) , täältä saa uusia vinkkejä ja ideoita... blogisi ei ole vain yhtä ja samaa, vaan into lukea tätä säilyy. Ei minulla mitään ongelmaa ole sivun latautumisenkaan suhteen. Muistan ensireaktioni olleen että tulinkohan "mammablogiin", kun nimi on Tipulassa. Se tunne katosi pian, eikä tämä tyypillinen mammablogi ole. Olet siis tehnyt upeaa työtä!
  Minua eniten kiehtovat vihreät korvikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu! Vaikka olen viilannut blogin ulkoasua kerran jos toisenkin ja blogin sisältöäkin pohtinut aina tasaisin väliajoin, en ole huomannut missään vaiheessa miettiä, millaisen kuvan blogin nimi antaa. Olipa siis mielenkiintoista lukea kommenttisi! Mukava kuulla, ettei Tipula kuitenkaan ole tyypillinen mammablogi! :)

   Poista
 6. Kahdella arvalla mukana
  Bannerisi on ihana, samoin uusi tausta. Ihanan värikäs ja raikas, ja itse ainakin rakastan kaikkia värejä ja siksi tykästyinkin vihreisiin korviksiin. Selkeä fontti on myös positiivinen asia. Minulla ainakin sivu latautuu hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Minä myös rakastan värejä ja se varmasti ei jää lukijoilta huomaamatta! :D

   Ja hei, arpaonni suosi sinua! Onnea! :)

   Poista
 7. Olen kohtalaisen uusi bloggaaja ja blogien seuraaja. Sinun blogisi lukijaksi bloggerin kautta eksyin diy-haun kautta: pääsiäisen muna-askarteluja etsiessäni. Tykkään hyvin kirjoitetusta tekstistä ja rikkaasta kielestä. Blogin kuvatkin ovat kivoja, mutta pelkkiä kauniita kuvia en jaksa katsella. Toisaalta en jaksaisi lukea pelkkää päiväkirjamaistahömppääkään. Joka postauksen täytyy sisältää joku sanoma, sellainen jonka muutkin jaksavat lukea: pisteet sinulle siitä ;) Banneri on ihan ok, edellinenkin oli kiva. Päivitetty versio on ehkä hippasen rauhallisempi.

  Eli lyhyellä matikalla: 3 arvalla mukana ja ne vihreet korvikset ois ihanimmat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että uusi banneri vaikuttaa rauhallisemmalta! Minulla alkoivat pallot jo pyöriä silmissä ja kaipasin banneriin juurikin pientä levollisuutta ja tasaisuutta. :D Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että tykkäät blogin sisällöstä! :)

   Poista
 8. Kolmella mukana ,bloggerin kautta luen. Mielestäni bannerisi on juuri blogisi näköinen.
  Sivu latautuu moitteettomasti ja kuvat OK.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että banneri sopii mielestäsi blogiini! Kannatti siis käyttää prosessiin monen monta iltaa. :)

   Poista
 9. Kolmella mukana ,bloggerin kautta luen. Mielestäni bannerisi on juuri blogisi näköinen.
  Sivu latautuu moitteettomasti ja kuvat OK.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kolme arpaa kiitos!:) Kiva on tämä uusi ja raikas ulkoasu. Blogisi on muutenkin yksi uusista suosikeista, sillä täällä ei ole sellaista tyhjää hapatusta, vaan ajattelimisen aihetta, uusia ideoita, tuoreutta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Välillä tuntuu, että voisi olla ihan hyvä osata tehdä postaus ihan muuten vain ilman sen kummempaa miettimistä tai tarkoitusta. Todella kiva kuitenkin kuulla, että sisältö on tällaisena tosi jees!

   Onnea onnettaren suosikille! :>

   Poista
 11. Kolmella arvalla mukaan! Seuraan FB:n kautta. Blogisi on ihanan raikas ja kuukauden positiiviset on hieno ajatus. Banneri on hitti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että tykkäät Kuukauden positiivisista! Minäkin tykkään lukea muiden kivoja postauksia kuluneelta kuulta. :)

   Poista
 12. Banneri on ehdottomasti hitti!
  Palautetta sen verran, että kuvasi ovat ihania ja mielestäni juuri sopivan kokoisia, en tykkää liian isoista kuvista. Selkeä ja hyvänkokoinen fontti. Tykkään monipuolisista aiheista ja positiivisesta fiiliksestä, mitä kirjoituksistasi lukijana saa!
  Kolmella arvalla mukana, bloggerin kautta seurailen. Vihreät korvikset olisi ihanat. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Ihana kuulla, että saat positiivisen fiiliksen Tipulasta!! :)

   Poista
 13. Mukana kahdella arvalla + extra-arvalla :)
  Banneri on hyvä, eli hitti on :) Latautuu hyvin ja kuvat ovat mielestäni juuri sopivankokoisia. Lukijana olen Bloggerin kautta. Vasemman puoleiset korvikset ovat eniten mieleeni :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sivut latautuvat nopeasti! Itse aina välillä mietin, miten erilaisilla nettiliittymillä sivut latautuvat. Hyvä kuulla, että kuvat eivät ole liian kuormittavia! :)

   Poista
 14. Mielestäni banneri on oikein hyvä, kuvastaa blogia :) Kuvat on hyvän kokoisia, ja muutenkin blogisi toimii teknisesti niinkuin pitääkin. Kahdella mukana kivassa arvonnassa :)
  saya
  sayav(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että banneri sopii blogin sisältöihin! :)

   Poista
 15. Bannerisi on mielestäni hitti. Minulle ainakin blogisi avautuu hyvin ja olen ihan mielelläni lukenut bloggauksiasi. Vihreät korvikset ovat mieleeni. kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 16. Hei, osallistun kolmella arvalla, korviksista kaikki kelpaa :)) Aivan ihania koruja!

  Banneri on hitti! Tykkään blogisi ulkoasusta ja kuvista, kuvat ovat sopivankokoisia, ainoa mikä omaa silmää ei kauheasti miellytä on tuo fontti. Mukavaa kevättä! / killikis@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Olen miettinyt paljon fonttia ja sen kokoa. En ole ihan varma, oliko fonttikoko jossain vaiheessa jo isompi, sillä tässä uudistuksia tehdessäni saatoin sörkkiä vahingossa myös fonttipuolta. Kokeilen uudestaan, miltä aavistuksen verran isompi fonttikoko näyttäisi. Tykkään nimittäin tästä fontista, mutta se saisi olla ehkä hieman isompi.

   Poista
 17. Bannerisi on hitti ja kuvat sopivan kokoisia, sivut latautuvat hyvin. Ei ole ulkoasussakaan moittimista. Vihreät korvikset. t. Nelliina
  nelliina@yahoo.com

  VastaaPoista
 18. Bannerisi on oikea hyväntuulen antaja, tykkään :). Ja sivut latautuvat hyvin, ihana blogi, uusi lukija ilmottautuu. Vasemman puoleiset korvikset kolahtivat eniten. Kaikilla kolmella mukaan kokeilemaan onneani :)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla ja extralla mukana :) Seuraan bloggerissa ja facessa...
  Tykkään bannerista - se on kaunis, tykkään myös ihanista kuvistasi ja mahtavista teksteistä.
  Jos voitan, niin valitsen vasemmanpuoleiset korvikset :)

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana, vihreät korvikset haluaisin, tykkään blogistasi ja aina tulee luettua, tosin harvoin kommentoitua :( Seuraan ja otsikkobanneri on hitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin minä luen monia blogeja, mutta harmittavan harvoin ehdin tai muistan kommentoida! Kiva siis tietää, että käyt kuitenkin lukemassa! :)

   Poista
 21. Tykkään uudesta bannerista! Tykkään sun monipuolisesta blogista muutenkin kaikin tavoin <3

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla ja extralla mukana. Uusi banneri on hitti, tykkään: selkeä, viittaa kivasti blogin sisältöihin. Sivut latautuvat nopeasti ja tykkään teksteistäsi ja kauniista kuvistasi, sisältö on kaikin puolin minun makuuni :) Seurailen bloggerissa. Jos voittaisin, valintani olisivat oikeanpuoleiset korvikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että tykkäät Tipulan sisällöstä! :>

   Poista
 23. Mukana kahdella + ekstralla. Seuraan bloggerin kautta. Tykkään lukea blogiasi, koska tiedän ihmisen sen taustalla, olet rauhallinen ja fiksu ja kirjoitat mukavia tekstejä. Uusi banneri on nätti!

  Ottaisin ekat korvikset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti monia blogeja lukisi aivan eri tavalla, jos tuntisi niiden kirjoittajaa myös livenä edes hieman. Kiitos ihanasta kommentistasi! :)

   Poista
 24. tykkään bannerista ja blogistas! <3
  mukana arvalla!
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)