maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tipulan pääsiäiskooste

Hyvää toista pääsiäispäivää!

Vaikka blogit ovat juuri nyt pullollaan pääsiäisjuttuja, laitanpa minäkin mukaan vielä muutaman kuvan meidän pääsiäisestämme. Pääsiäiskoristeita meillä ei ole kovin paljoa, lähinnä vain Tipusen kanssa askarrellut pääsiäismunat - pääsemme siis askartelemaan tulevinakin vuosina. :)
Viime sunnuntaina meillä kävi useampikin pikkuvirpoja oven takana. Väkertelin heille palkaksi jälleen makeispussukoita, mutta niiden lisäksi kokeilin tänä vuonna keksien menekkiä. Viime vuonna totesin, ettei tarra-arkeista ollut herkkujen haastajaksi, joten yllätyksekseni prinsessakeksit hävisivätkin korista melkein kokonaan. Sen sijaan suolakaloista ei - yllättäen - kukaan innostunut.Saimme hienoja virpomisoksia, joiden tekemiseen oli selvästi käytetty aikaa. Tykkään! Myös virpojien asut olivat huikeita - oven takana pyörähti mm. mustiin pukeutuneiden noitien trio sekä hellyyttävä kohta 3-vuotias noita-alokas.Kuten muitakin juhlia, myös pääsiäistä me juhlimme vatsan kautta. Herkuttelimme tavanomaista paremmalla aamupalalla ja teimme koko perheen lempparia, uunijuureksia ja kanaa.
Vaikka pääsiäisenä ei ennustusten mukaista lumisadetta tullutkaan, ilma oli kyllä kovin kolea ja hyinen. Pyörähdimme kuitenkin lenkillä maalaismaisemissa, ihastelimme leskenlehtiä ja katselimme kiurujen lentoa. Kevät lähestyy siis sittenkin!


Vaikka tänään ei maanantailta tunnukaan,
niin oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle! :) 

11 kommenttia:

 1. Kuullostaa vallan mukavalta teidän pääsiäisenne. :) Niin tosiaan, mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kun olen myöhässä näiden kommenttieni kanssa! Oikein ihanaa, nyt huomenna alkavaa viikkoa myös sinulle! :D

   Poista
 2. No,mun blogista voi lukea hää juttuja,jos pääsiäistä on tullut jo ylliannostus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yliannostus ei ylliannostus :D

   Poista
  2. Kävin lukemassa, mutten ehtinyt kommentoida. Todella kivoja, rentoja kuvia oli! Kiva, kun kuvissa on mukana huumoria eikä aina vain katsella pelkästään kaukaisuuteen. :)

   Poista
 3. Ihania nuo pienet herkkupussukat! Pääsiäisen jälkeen onkin hyvä ottaa vastaan vaikkapa The liebester awards.. Kurkista blogiini ja tiedät mistä puhun. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea tehdä noita herkkupussukoita :) Minä vaan tylsästi aina suklaamunia jakelen...
  Ihanaa pääsiäisen jälkeistä aikaa... Niinhän sitä laulussakin sanotaan: "....sitten on pääsiäinen - jouluun asti sitä kestää..." :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat nämä herkkupussukat olla lapsuudenkotiperintöä enkä ole edes tajunnut kyseenalaistaa asiaa. :)

   Poista
 5. Täällä nähtiin pääsiäisenä vielä valkoista maassakin ja leskenlehdet ovat vielä pysytelleet piilossa. Aurinko kuitenkin palasi ja ilma oli jo ihanan keväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on erityisesti tämän viikon aikana kevät ottanut isoja harppauksia eteenpäin! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)