perjantai 1. toukokuuta 2015

VÄRIT KOTONA: Keltainen

Oranssin jälkeen on varmaan luontevaa jatkaa hieman samaan värimaailmaan kuuluvalla keltaisella. Tykkään keltaisesta todella paljon, mutta vasta nyt haastetta varten kuvaillessani hoksasin, ettei sitä löydykään meiltä kovin paljoa juuri tällä hetkellä. Verhovalikoimastani puuttuu yksiväriset keltaiset verhot, joista olen jo parin vuoden ajan haaveillut. Sopivia kohtuullisella hinnalla ei kuitenkaan ole tullut vastaan, joten ainakaan vielä meiltä ei löydy verhojen suhteen keltaista huonetta.

Aloitetaan kuitenkin huoneesta, josta keltaista ei voi olla huomaamatta. Täällä asuu kukapa muukaan kuin Tipunen ja jossain vaiheessa myös Untuvikko. :)
Olohuoneen matoista en huomannutkaan ottaa omaa kuvaansa, mutta ne ovat myös keltaiset. Lisäksi sieltä löytyy keltaista muun muassa tekstiileistä:En keksinyt, mihin väriryhmään tämä olisi kuulunut, mutta kirahvillahan on keltaista selässään. Uskotteko, että tykkään mätsätä korvakorut vaatteiden väriin? :D Harmi vain, etten voi käyttää riippuvia korvakoruja juuri nyt, sillä niiden kimpussa on hetkessä vähintään yksi utelias pikkuotus.Keittiöstä keltaista voi löytää esimerkiksi Untuvikon tuolinpehmusteesta. Erityisen hyvin keltaisuus loistaa kuitenkin astiakaapistamme.Oikein herkullista vappupäivän iltaa teille kaikille! :>

Tällä kertaa haaste lähtee eteenpäin Karkkikselle! :)

Kotimme värit: oranssi, keltainen, punainen, vihreä ja sininen.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on tosiaan pirteä. :) Huoneeseen paistaa myös aamu- ja päiväaurinko, joten valoa sieltä ei ainakaan puutu!

   Poista
 2. Kaunista auringon keltaista! Ja nuo palloverhot on söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Palloverhot ovat peräisin lapsuudenkodistani huoneeni ikkunoista. Näköjään jemmaus ja hamstraus kannattaa, sillä koskaan ei tiedä, mikä pääsee jonain päivänä uudelleen käyttöön. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tipunen on samaa mieltä kanssasi - pallot missä tahansa on iso juttu. :)

   Poista
 4. Ihanan pirtsakka huone toi missä on keltanen seinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Katsotaan, alkavatko tytöt joskus protestoida seinien väristä. :D

   Poista
 5. Kuin itse aurinko asuisi lastenhuoneessa <3 Ihana tuo keltainen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lopulta keltaisen sävy oli kiva. :) Minusta ainakin on kauhean vaikea hahmottaa pienen värilätkän perusteella, miltä maali näyttää oikeasti seinässä!

   Poista
 6. Mukavaa, kun olet rohkeasti käyttänyt värejä sisustaessasi! Nykyään, kun tuntuu olevan niin kovin paljon niitä koteja, missä se valkoinen vallitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valkoisia tai mustavalkoisia koteja tuntuu olevan paljon - tai ainakin niitä näkee blogeissa useimmiten. Minusta vaaleatkin kodit ovat kauniita, mutta omaan kotiin kaipaan väriä. :)

   Poista
 7. Kyllä keltainen on kaunis väri! Hauskaa, että haastoit minut juuri tässä väripostauksessa, sillä keltainen on lempivärini!

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)