maanantai 11. toukokuuta 2015

VÄRIT KOTONA: Sininen (ja mainio iltasatukirja!)

Puuh, viimeistä viedään! Miten viisi väriä tuntuukin näin pitkältä projektilta?

Viimeiseksi väriksi valitsin sinisen, koska sitä on meillä niin vähän. Yritin parhaani mukaan löytää sitä vähän sieltä sun täältä, mutta saalis jäi aika köykäiseksi. Eniten sinistä oli leluissa ja varsinkin iltasatukirjat ovat sinisiä väripilkkujamme.Voin lämpimästi suositella Pupukirjaa kaikille! Se on ehkä aavistuksen vaikea Tipuselle nyt, mutta veikkaan, että me luemme sitä vielä monen vuoden ajan. Kirjassa on lyhyitä, yhden aukeaman mittaisia tarinoita, jotka ovat sopivanpituisia iltasaduksi. Itse pidän kirjassa eniten siitä, että tarinoiden kautta voi käsitellä todella monia asioita: tutista luopumista, potalle opettelemista, riitatilanteita sisarusten kanssa, päiväkotiin menemistä... Äärettömän suloiset kuvat ovat iso lisäbonus!

Ei liene vaikea arvata, kenen huoneesta löytyy tämä ihana pöllölamppu?


Eteisessä olevat tuplarattaamme ovat turkoosit, mutta aika lähellä sinistä kuitenkin. Näitä ei voi olla huomaamatta!


Pientä sinistä olohuoneessamme: tein joskus Tipuselle portaiden alle oman sopen, jonka seinälle tuli neuvolasta saatu juliste. Nyt portaiden alla säilytetään ylimääräisiä tavaroita, mutta kunhan ne saadaan kierrätykseen tai oikeille paikoilleen, on taas aika majalle tai pesälle!


Jopas oli väripuristus! Tämän viimeisen värihaasteen postauksen myötä laitan haasteen eteenpäin Tainalle Mansikkatilan maille! :)

Joko olet muuten käynyt lukemassa huhtikuun kuukauden positiivisia? Sieltä löytyy mm. ihana kertomus siitä, miten 10 vuotta naimisissa ollut pari on aikoinaan päätynyt yhteen sekä hyvää pohdintaa naiseudesta. Postauksista löytyy myös minulle uusi blogituttavuus Linnea Alisa, joka kirjoittaa virkistävän freesillä otteella blogiaan!

Kotimme värit: oranssi, keltainen, punainen, vihreä ja sininen.

4 kommenttia:

 1. toi kirja olis kyllä varmasti kiva, täytyykin kattoo löytyiskö kirjastosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa etsiä sitä! Se on täydellinen erityisesti kaikille pienille pupufaneille. :)

   Poista
 2. Kiitos tätäkin kautta haasteesta!:) Toteutin tämän joskus syksyllä, ja haaste tuntui venyvän ja venyvän, joten toistamiseen en uskalla samaan ryhtyä. Aivan ihana juttu, että ajattelit juuri minua, joten mua saa kyllä haastaa jatkossakin.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minäpä tulen siis etsimään vastauksiasi vanhoista postauksista! Olen tainnut alkaa lukea juttujasi vasta lähempänä loppuvuotta, joten värihaaste on mennyt kokonaan ohi. :) Tämä oli kyllä aikamoinen projekti, joten en yhtään ihmettele, jos heti ei ole innostusta toteuttaa sitä uudelleen. :D

   Tiedätkös, olen ajatellut sinua muutenkin viime viikkoina. Pohdin erästä ideaa vielä hetken ja laitan jossain vaiheessa sinulle sähköpostia! :>

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)