lauantai 16. toukokuuta 2015

Sinä olet kaunis!

Toukokuun arvonnassa teemana oli kauneus ja olikin mukava lukea teidän vastauksianne arvontakysymyksiin. Hauska huomata, kuinka samankaltaisia vastaukset lopulta olivat!

Hyvin monet kertoivat meikkaavansa arkena kevyesti, mutta voivansa käydä kaupassa tai leikkipuistossa helposti ihan ilmankin meikkiä. Luonnollisuus on selvästi tärkeää monille, sillä osa meikkaa vain juhliin ja he, jotka meikkaavat arkena, eivät tavoittele sotamaalausta vaan käyttävät mieluummin hillitysti muutamia perustuotteita.

Omakin ehostautumiseni noudattaa pitkälti samaa linjaa teidän enemmistön kanssa: meikkaaminen on kivaa, mutta harvemmin tulee ehostauduttua kotipäivinä. Kauppaa tai leikkipuistoa julkisemmalle paikalle mennessä tykkään meikata, mutta monista purnukoista huolimatta pidän myös luonnollisesta, kevyestä meikistä. Täytyy myöntää, etten hieman päälle kaksi vuotta sitten olisi uskonut, että jossain vaiheessa viikossa on enemmän päiviä ilman meikkiä kuin meikillä!

Kynsiinsä panosti muutama vastaaja ja pari panostaisi, jos kynsilakka pysyisi nättinä pikkulasten kanssa. Samoin minä! Alkavan kevään kunniaksi lakkasin pitkästä aikaa kynteni. Harmi vain, että useat käsienpesut ja ties minkä kaiken avaaminen, rapsuttaminen ja vääntäminen tekivät sen, että lakka pysyi juuri ja juuri vuorokauden siistinä.

Mielenkiintoisin osio oli arvonnan toinen kysymys: Mikä sinussa on kaunista? Olipas mukava huomata, että jokainen löysi itsestään jotain kaunista!

Minussa kauneinta ovat silmäni sekä käteni, vaikka ne nyt ovatkin talven ja useiden käsienpesujen jäljiltä niin kuivat, että sormukset ärsyttävät ihoa ja kynnet lohkeilevat. Tykkään kuitenkin siroista käsistäni ja pitkistä sormistani sekä normaalisti vahvoista kynsistäni.


Teissä sen sijaan kauneinta on ehdottomasti silmät ja hiukset! Monien kaunein kohta on kasvoissa, mutta pari vastaajaa mainitsi myös kädet tai ranteet.


Ylläolevien lisäksi yhden kerran mainittiin kauneimmaksi kohdakseen iho, peppu, kynnet, nenä, maha, korvat tai kaikki itsessä. Lukiessani teidän vastauksianne huomasin, että itsekin sanoisin useimpien tuntemieni ihmisten kaunein asia olevan juurikin silmät tai hiukset.

Haluan uskoa, että jokaisessa on jotain kaunista. Toisinaan omaa kauneutta voi olla vaikea huomata tai sen on saattanut piilottaa vahingossa tai tarkoituksella. Vaikka meikkaankin ihmisten ilmoille lähtiessäni ja esimerkiksi töihin mennessäni, en ajattele, että vain itseään ehostavat voivat olla kauniita. Luonnollisuuskin on kaunista ja useimmiten kauneus tulee jostain ihan muualta kuin luomiväripaletista tai ripsiväriharjasta: itseluottamuksesta, hymystä ja asenteesta tai oman tyylin löytämisestä.

Meikeillä voi kuitenkin nopeasti korostaa parhaita puoliaan tai toisaalta piilottaa kohtia, joista ei itse niin pidä. Toukokuun arvonnan palkintona onkin Lily Lolon luomiväri. Tipunen toimi innokkaana onnettarena ja...


... onnea Bianca Bernard! Lähetän sinulle sähköpostia! :)

Kaunista, keväistä viikonloppua teille kaikille!

15 kommenttia:

 1. olipa ihana postaus :) ja olen samaa mieltä, jokaisessa on jotain kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Harmi vain, etteivät kaikki usko, että heistäkin löytyy kauneutta!

   Poista
 2. Ihanan yhteenvedon olit tehnyt :)
  Kaunista viikonloppua Sinullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Emonen :) Jokainen on kaunis omalla tavallaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja useimmiten se kaunein asia on jokin persoonallinen yksityiskohta itsessä. :)

   Poista
 4. Kauneus on sisältä kumpuava hattarapilvi, joka pirskottuu ympärillesi, kun se pääsee ulos. Siihen ulospääsyyn vaaditaan hitusen itseluottamusta ja itsevarmuutta, nöyryyttä ja positiivisuutta.
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kauniisti kirjoitettu! Voin hyvin allekirjoittaa ajatuksesi! :) Kunpa tuon ajatusmallin saisi iskostettua muihinkin!

   Poista
 5. Ihana postaus: positiivinen ja kannustava.:) Mä niin tykkään sun tyylistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh, kiitos Taina! :> Tämä kommentti hymyilytti eilen ja hymyilyttää edelleen! :)

   Poista
 6. Kiva blogi! :) meilläkin viime kesänä syntynyt tyttönen, ja tulossa syyskuussa perheenlisäystä, jos kiinnostaa seurata blogiani se löytyy täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! Tulenkin kurkkaamaan myös sinun blogiasi - teidän lapsukaisille taitaa olla myös tulossa suunnilleen samanlainen ikäero kuin meillä on. :)

   Poista
 7. Kiitos kun jätit linkkiä blogistasi mun blogiin! Blogisi näyttää tosi kivalle! :)
  Jäinkin lukijaksi ja tulen vierailemaan uudelleenkin. :)

  Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! Kiva että tykkäsit ja tervetuloa lukijaksi! :) Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 8. Kauneus on katsojan, eiku kantajan, silmissä :)

  VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)