torstai 1. tammikuuta 2015

Perheaikakalenteri - lataa itsellesi!

Olipas mahtavaa huomata, miten kivasti Hyvän mielen vuosi 2015 -projektini sai kannatusta! Tästä on mukava lähteä jatkamaan. :)

Kuten mainitsin aikaisemmin, aloitin nyt tammikuun kestävän herkkulakon. Sen edistymistä voit seurata täällä!


Meillä seinäkalenteri täyttyy menoista, neuvola-ajoista ja tärkeistä muistettavista asioista. Välillä tulee hyviä ideoita jutuista, joita voisi tehdä koko perheen voimin, mutta tekeminen aina jää, kun pitää hoitaa yhtä sun toista, siivota ja laittaa ruokaa. Samaan aikaan lapset oppivat uusia asioita, eikä äiti ehdi päivittää vauvakirjoja. Kuulostaako tutulta?


Tein meille perheaikakalenterin. Toisaalta ajattelin kirjoittaa kalenteriin päiväkirjatyyliin muistiin, mitä tytöt ovat tehneet tai oppineet. Toisaalta ajattelin käyttää kalenteria hyödyksi suunnitellessani tulevaa kuukautta: mitä syömme seuraavien viikkojen aikana, mitä kivaa voisimme tehdä koko perheen voimin ja mitä kotijuttuja on muistettava hoitaa tämän kuun aikana.

Laitan perheaikakalenterimme tänne vapaasti ladattavaksi ja printattavaksi, jos vaikka joku muukin innostuisi siitä. Nimesin sen perheaikakalenteriksi, mutta perheitähän voi olla monia erilaisia: kahden aikuisenkin perheessä on hyvä välillä varata aikaa yhdessä olemiselle, tiivis kaveriporukka voi muodostaa perheen ja mikseipä hyvä työyhteisökin menisi perheestä.

Kalenterin voit ladata itsellesi TÄÄLTÄ. Se aukeaa pdf-muodossa ja on tehty A4-kokoiseksi. Kannattaa tallentaa tiedosto omalle koneelle ja vasta sitten tulostaa, niin kuvanlaatu pysyy hyvänä. :)

Perheaikakalenteri on osa Tipulan Hyvän mielen vuosi 2015 -projektia.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivottavasti siitä on hyötyä muillekin! Meillä kalenteriin on nyt suunniteltu parin viikon ruokalista, jotta kaupassa tarvitsisi käydä isosti harvemmin ja vaan hakea vähän täydennystä lähipikkukaupasta.

   Poista
 2. Tuo on kyllä hyvä idea! Meillä kalenteri alkaa olemaan niin täynnä kaikkien menoja, että harvoin tulee mitään ylimääräistä kuten esim. lupauksia esikoiselle ylös kirjattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös epäröin laittaa viralliseen kalenteriin mitään ylimääräistä, kun pelkään tärkeiden juttujen sitten häviävän sinne muun tekstin sekaan.

   Poista
 3. Tosi ihana :) Poimin tämän minulle ja tytölleni kalenteriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kalenteri on tullut käyttöön muuallakin! Helmikuun kalenteri ilmestyy tammikuun viimeisellä viikolla. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)