keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvän mielen vuosi 2015

Kun tämä vuosi on uhkaavasti tulossa päätökseensä, on aika suunnata ajatukset tulevaan vuoteen. Selvästi aikaa Tipulalle löytyy Tipusen ja Untuvikon kanssa puuhailun lisäksi, joten päätin kerrankin suunnitella myös blogin tulevaisuutta hieman tarkemmin.


Olen päättänyt, että ihan kohta alkaa Hyvän mielen vuosi 2015. Näin kotiäitiysaikana olen huomannut, miten pienistä asioista voi ilahtua netinkin välityksellä. Siksipä Tipulassa pyritään ensi vuoden aikana nostattamaan ja edistämään hyvää mieltä ja fiilistä. Vaikka vihapuhe ja siitä puhuminen tuntuu olevan yleistä ja uutiset täyttyvät ikävistä tapahtumista, on täällä vielä paljon hyviäkin asioita!

Tätä kaikkea on tiedossa ensi vuoden aikana:


Bloggailussa lukijat ja kommentoijat ovat mukavaa piristystä ja inspiroivat kirjoittamaan lisää. Koska uusia blogeja on kiva lukea, mutta mielenkiintoisten blogien löytäminen on (ainakin itselleni) välillä työlästä, aloitan Tipulassa blogiesittelysarjan.

Haluaisitko saada blogistasi esittelyn Tipulaan? Klikkaa TÄSTÄ.


Minulla on useimmiten surkea arpaonni, mutta ehkä jollain muulla on tuuria enemmän. Kehnosta onnesta huolimatta arvontoihin on kiva osallistua, joten ensi vuoden aikana Tipulassakin tullaan järjestämään joitain arvontoja. Katsotaan, keksinkö joka kuukaudelle sopivan teema-arvonnan!


Yritän muistaa kuvata ja/tai kirjoittaa muistiin positiivisia asioita kuukauden ajalta. Kuun lopussa selviää, mitkä asiat saivat Emosen hyvälle mielelle kuukauden aikana. Lähde sinäkin kirjaamaan ylös positiivisia asioita, niin saamme kuun viimeiselle päivälle hyvänmielen aallon! :)


Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani? En kaipaa niinkään sponsoreita tai mainostajia, vaan minua kiinnostaisi tehdä yhteistyötä toisen bloggaajan kanssa. Jos sinulla on ajatus sopivasta projektista, laita sähköpostia tipulassa(at)gmail.com, niin työstetään ideaa eteenpäin!


HAASTE

Hyvän mielen vuosi 2015 -hengessä päätin laittaa haasteen pystyyn. Vuoden alkupuolella selviää, mistä on kyse!

. . . . . . . . . . . . . . . .

Kuten tähänkin asti myös jatkossa Tipulassa keskitytään arkielämän pieniin, hyviin asioihin. Tylsiä, ikäviä ja kurjiakin asioita tulee varmasti tapahtumaan tulevan vuoden aikana, mutta ne jäävät tarkoituksella blogin ulkopuolelle. Keskityn täällä mieluummin niihin positiivisiin puoliin. :)

Jotta suuret suunnitelmani eivät pääse menemään sinulta ohi, voit seurata Tipulaa esimerkiksi täältä:
https://www.bloglovin.com/blog/13211045
 http://www.blogilista.fi/blogi/tipulassa/112554

14 kommenttia:

 1. Ihan mahtava blogivuosi tulossa! En malta odottaa! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuulostaa ihan mahtavalta! :) Ihanaa vuodenvaihdetta teille ja onnea uuteen vuoteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein ihanaa tätä vuotta myös teille!! :)

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa tuleva blogivuotesi! :) Erityinen maininta täytyy antaa tuolle ajatukselle hyvän mielen vuodesta 2015! Olen omassa blogissani pitänyt hyvää mieltä kantavana "teemana" alusta asti. Kaikkihan tietää että ei se elämä aina yhtä juhlaa ole ja noilla vihapuheilla saa varmasti tietyntyyppiset lukijat liikkeelle, mutta se ei ole ainakaan mulle SE juttu. Asiat on kuitenkin ihan mallillaan ja se on SE juttu! Iloitaan pienistä! Oikein IHANAA UUTTA VUOTTA 2015!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi - juuri noin olen minäkin asiat pähkäillyt! Mahtavaa ja mieleenpainuvaa uutta vuotta myös teille! :)

   Poista
 4. Jotain yhteistyötä vois sun kanssa tehdä. :) Laitan aivot miettimään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeeta! Jään mielenkiinnolla odottamaan, mihin lopputulokseen aivosi raksuttavat. :)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä. :)
  Hyvää uutta vuotta teidän perheelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Oikein hyvää tätä vuotta myös teille kaikille!

   Poista
 6. Onpas viihtyisän oloinen blogi ja ihanan värikäs ulkoasukin :) Tuleva blogivuosi kuulostaa mielenkiintoiselta, kivoja ideoita olet kehitellyt! :) Klikkasin itseni lukijoiden joukkoon.

  Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että tykkäät! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Tipulaa! :>

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)