maanantai 26. tammikuuta 2015

PERHEAIKAKALENTERI: Helmikuu

Meillä tammikuun perheaikakalenteri nökötti uskollisesti koko kuukauden jääkaapin ovessa. Siihen ei tullut tällä kertaa merkattua koko perheen yhteisiä tekemisiä ollenkaan, mutta silloin tällöin kirjoitin muistiin, mitä tytöt oppivat tai puuhasivat. Ennen kaikkea kalenterista oli kuitenkin suurta hyötyä, kun suunnittelin siihen viikon tai kahden ruoat.

Koska kalenteri oli ahkerassa käytössä, päätin jatkaa jääkaapinovikalenterin käyttöä. Tässäpä on siis helmikuun perheaikakalenteri myös teille!


Kalenterin voit ladata itsellesi TÄÄLTÄ. Se aukeaa pdf-muodossa ja on tehty A4-kokoiseksi. Kannattaa tallentaa tiedosto omalle koneelle ja vasta sitten tulostaa, niin kuvanlaatu pysyy hyvänä. :)

Perheaikakalenteri on osa Tipulan Hyvän mielen vuosi 2015 -projektia.

8 kommenttia:

 1. Kiitos kalenterista ja bloghaaste "Ilahduta bloggaajakaveriakin" lähti Uraäidin ruuhkavuodet haastamana eteenpäin. :)

  Iloista viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun osallistuit haasteeseen! :) Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Heti tulostin ja otin käyttöön perhekalenterin :) Kiitos Emonen! Ja oikein valoisaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla, että kalenteri on päässyt käyttöön! Kaunista viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 3. Oih, olipa hyvoiä vinkkej. Vaikka meillä pitkälti tehdään samoin. :) Mutta, jes, nyt on kalenterikin tulostettavaksi! (Tosin en saanut auki kuin helmikuun..?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sait auki helmikuun, niin kaikki meni oikein. :) Teen kalenteria kuukausi kerrallaan siltä varalta, että saan tässä vuoden aikana suuren ahaa-oivalluksen ja pystyn sitä hyödyntämään vielä tulevissa kuukausissa. :)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä! :) Tuo ruokien ylös kirjaaminen viikon tai parin ajalta täytyykin ottaa käytäntöön, sillä joka päiväinen mitä tänään syötäisiin vie ihan turhaan energiaa joka päivältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokien miettiminen vie energiaa ja multa ainakin häviää kaikki ideat päästä, kun pitää nopeasti keksiä ruokaa. Sitten kun samaa kanakastiketta on syöty monta kertaa parin viikon sisään, alkaa koko kastike jo tympiä.

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)