lauantai 9. tammikuuta 2016

Haluatko minulta kirjeen tai kortin? :)

Bongasin muutama päivä sitten The reflectors dance above the crosswalk -blogista hauskan haasteen, jossa kirjoittaja lupaa lähettää kirjeen kahdelletoista postausta kommentoineelle. Ajatus haasteen takana on mainio, joten tottakai nappasin sen myös itselleni!

Koska siis etanapostia ei juurikaan enää lähetetä ja koska kortitkin liikkuvat lähinnä jouluna ja loma-aikoina, minä lupaan tämän vuoden aikana lähettää postia teille, jotka hihkaisette vastaanottoinnokkuudesta kommenteissa! Fiiliksen mukaan täältä lähtee etanapostilla eteenpäin kirje tai kortti - sellainen, joka on tehty juuri vastaanottajaa ajatellen.


Viime vuosi meni ihan supernopeasti ja valtavasti kivoja juttuja jäi tekemättä. En tiedä, onko syynä sokerittomuus (ensimmäinen viikko täynnä!) vai sopivat vitamiinit, mutta nyt minussa on virtaa kuin pikkuotuksessa. Odotan siis innolla, kenelle pääsen lähettämään jossain vaiheessa tätä vuotta postia! En siis lähde ainakaan vielä rajaamaan osallistujien määrää ja olen iloinen kaikista, jotka haluavat tältä suunnalta postia. (Äiti, jos kukaan muu ei kommentoi, niin kommentoi edes sinä!)

Jos haluat minulta kortin tai kirjeen, tee näin: Hihkaise innokkuudestasi kommenteissa ja joko lähetä osoitteesi minulle samantien sähköpostiin tipulassa@gmail.com tai sitten laita kommenttiin mukaan oma sähköpostiosoitteesi, niin kyselen postitusosoitetta sinulta jossain vaiheessa. :)

Ja tottakai tästä saa napata haasteen omaan blogiin!

Tänään oli muuten sokerittomuuden haastavin päivä, kun olimme Miehen kanssa kahdestaan (!!!) kaupungilla. Jälkiruoasta kieltäytyminen oli vielä helppo nakki, mutta purevassa pakkasessa kävellessä ajatus lämpimästä kaakaosta kävi lähes ylivoimaiseksi. Houkutus ja omat perustelut (lakko on pitänyt hyvin, kyllä näin kovan pakkasen takia voi vähän nauttia, ei yksi lipsahdus haittaa...) olivat niin vakuuttavat, että jouduin kahvilan tiskillä pyytämään lisämiettimisaikaa pallotellessani teen ja kaakaon välillä. :D Päädyin sitten lopulta teehen ja voi vitsit, mikä fiilis siitä tuli! Makeanhimokin hävisi onneksi teekupillisen aikana. :D

Postauksesta tuli tällä kertaa hieman kuvaköyhä, mutta instagramista löytyy yksi kuva aamulta - oli aikasmoisen hyytävä tuo Tammerkoski!

Hyvää viikonloppua! Monet ovat pakkasilla innostuneet valokuvaamaan jäätyneitä saippuakuplia, ja niin aion minäkin tehdä huomenna. Pitäkää peukkuja, että onnistun edes jotenkin!

. . . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

27 kommenttia:

 1. Jee, kortin tai krjeen saamine olisi mahtava juttu, siis toimiin:)
  herakivi@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva, ensimmäinen osallistuja tuli nopeasti! :) Laitan sähköpostia tämän viikon aikana, kun ehdin keskittyä kunnolla asiaan!

   Poista
 2. Ihana idea! On aina ilahduttavaa saada postista muutakin kun laskuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja varsinkin kun laskujakin tulee nykyisin kovin vähän e-laskujen takia. :D

   Poista
 3. Oi miten hauska idea <3
  nadja.makinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että tulit mukaan! Sähköpostia laitan tällä viikolla. :)

   Poista
 4. Minä, minä!:D Vanhanaikaisen postin saaminen on ihan huippua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sinä! Sun osoite mulla onkin varmaan vielä tallessa. :)

   Poista
 5. Kuulostaa hauskalta idealta, olisi kiva saada postia!

  VastaaPoista
 6. Täällä yksi kaipailee oikeaa postia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet mukana! Yritän keksiä postin lähettämisajankohdalle jonkin hauskan (tai edes hieman osuvan) ajoituksen. :)

   Poista
 7. Kyllä! Kiitos! Kirje olisi mukava saada. Tsemppiä sinne sokerittomaan tammikuuhun; sain hieman potkua kahvilareissujutustasi, kun tänään Ruissalossa, kävelylenkin päätteeksi olimme kahvilassa, niin en laittanut latteen sokeria ja suklaakarkinkin annoin seuralaiselle. Pienistä valinnoista muutos alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Pienet valinnat ovat tärkeitä, sillä yht'äkkiä niitä voikin olla monta ja sitten ne yhdessä ovat jo aika iso valinta. Mutta kyllä on lakkoilu paljon helpompaa kotona kuin kodin ulkopuolella!

   Poista
 8. Ihana idea! Olen itsekin jo pitkään miettinyt, että pitäisi kirjoittaa ihan "oikeita" kirjeitä paljon useammin! Kavereiden kesken meillä on tapana lähetellä toisillemme postikortteja, tosin enimmäkseen vain ulkomaanreissuilta. On ihana tunne tulla kotiin, kun ovella on pieni tervehdys vastassa. :) Joten kyllä kiitos, mielelläni otan etanapostia vastaan! :) Laitan sinulle sähköpostitse osoitetiedot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kiva! :) Sain sähköpostisi, täältä suunnalta lähtee ehdottomasti sinne päin jossain vaiheessa yksi postietana! :)

   Poista
 9. Hei huippu idea! :) Tsempit sinne sokerittomuuteen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, niille tosiaan on aika ajoin tarvetta! :D

   Poista
 10. Tänne saa laittaa kirjettä tai korttia tulemaan. :) Sähköpostini on illuusia@ihmemaassa.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiva! Laitan sähköpostia tämän viikon aikana. :)

   Poista
 11. Minäminäminä!! Vieläkö ehtii mukaan? :D kommammaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti sinäsinäsinä ehdit mukaan! Lähetän osoitekyselysähköposteja tämän viikon aikana jossain vaiheessa. :)

   Poista
 12. Hei, kirjeitä ja kortteja on aivan ihana saada, joten mielelläni mukana! Saatanpa kopioida idean itekin, koska postia on myös kiva laittaa toisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet mukana! Kävin juuri kommentoimassa blogissasi ja luin vasta sen jälkeen sähköpostisi. Muistin oikein! :)

   Poista
  2. Kiitos kirjeestä! Posti ilahdutti ihanasti tämmöisenä sateisena ja harmaana päivänä. Hyvää ystävänpäivää sinnekin. :)

   Poista
 13. Oi ihanaa! Ja tsemppiä sokerittomuuteen!:)
  Laitoinkin jo s-postia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiva! Luin sähköpostin, mutta en ehtinyt vielä vastaamaan siihen. Vastaan kyllä piakkoin! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)