perjantai 27. maaliskuuta 2015

PERHEAIKAKALENTERI: Huhtikuu


On taas perheaikakalenterin vuoro! Näistä linkeistä löydät tammikuun, helmikuun ja maaliskuun kalenterit.

Jos et ole huomannut aikaisempia kalentereita, niin kysehän on siis tästä:

Meillä seinäkalenteri täyttyy menoista, neuvola-ajoista ja tärkeistä muistettavista asioista. Välillä tulee hyviä ideoita jutuista, joita voisi tehdä koko perheen voimin, mutta tekeminen aina jää, kun pitää hoitaa yhtä sun toista, siivota ja laittaa ruokaa. Samaan aikaan lapset oppivat uusia asioita, eikä äiti ehdi päivittää vauvakirjoja. Kuulostaako tutulta?
Tein meille perheaikakalenterin. Toisaalta ajattelin kirjoittaa kalenteriin päiväkirjatyyliin muistiin, mitä tytöt ovat tehneet tai oppineet. Toisaalta ajattelin käyttää kalenteria hyödyksi suunnitellessani tulevaa kuukautta: mitä syömme seuraavien viikkojen aikana, mitä kivaa voisimme tehdä koko perheen voimin ja mitä kotijuttuja on muistettava hoitaa tämän kuun aikana.

Voit tulostaa kalenterin täältä. Se aukeaa pdf-muodossa ja on tehty A4-kokoiseksi. Kannattaa tallentaa tiedosto omalle koneelle ja vasta sitten tulostaa, niin kuvanlaatu pysyy hyvänä. :)

. . . . .

Aika kuluu edelleen järkyttävän nopeasti. Minne tämä maaliskuukin jo ehti kadota? Tipulassa on ollut kiirettä, kun on ollut mahatautia ja pientä flunssaa. Huomenna kuitenkin juhlimme 2-vuotiastamme!

Hyvää viikonloppua siis sinulle täältä juhlavalmisteluiden keskeltä! :)

Perheaikakalenteri on osa Tipulan Hyvän mielen vuosi 2015 -projektia.

2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan tutustumassa tre blogeihin :) Ihanalta näyttää! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ja ihanaa loppuviikonloppua sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio idea, pitää itsekin käydä tarkemmin tutustumassa muihin TRE-blogeihin! Mukavaa ensi viikkoa sinulle! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)