keskiviikko 11. helmikuuta 2015

UUSI KOKEILU: Herkkuvaihto

Osallistuin ensimmäistä kertaa Mintun järjestämään herkkuvaihtoon, jossa ideana on postittaa herkkukaverille sovitulla summalla herkkuja ja pieni yllätys. Olipas kyllä jännittävää odottaa, koska omasta postilaatikosta löytyy makea paketti! Eilen olikin se onnekas päivä, kun laatikossa oli sopivanlainen kirjekuori. :)

Sain herkkuvaihtokaveriltani makeaa mahan täydeltä eli omia lemppareita suklaata ja lakua. Lakut menivät jo (eli näin hyvin toimii tämä minun "ei herkkuja arkena" -päätökseni) ja voin vain todeta, että olivatpa ne todella tuoreenoloisia! Erityisesti sitruunatäytelaku jäi mieleen raikkaana ja keväisenä. En muista, olenko koskaan syönyt sitä aiemmin, mutta varmasti tästä eteenpäin tulee ostettua myös sitä.
Herkkujen lisäksi paketista löytyi myös ei-syötäviä osia eli juuri minun värisiä askartelukartonkeja (tulevat aivan varmasti käyttöön pääsiäisenä!), kaunis kortti ja tarrapaketti.


Kortin teksti ei välttämättä näy kuvassa, mutta siinä on niin hieno ajatus, että kortti pääsee ehdottomasti jonnekin näkösälle.

Voima tulee rohkeudesta
kuunnella sydämensä ääntä.

- Katri Helena - 

KIITOS sinä herkkuvaihtokaverini! Paketissa ei valitettavasti ollut blogisi nimeä tai nimimerkkiäsi, mutta minulla on vahva aavistus, kuka paketin on lähettänyt. :)

10 kommenttia:

 1. Oi nam, minäkin rakastan Pandan lakritsia. Ihana paketti. :)
  Täytyy tarkistaa kuka sen takana oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakritsi on kyllä hyvää, erityisesti tuoreena! Minä myös tykkäsin paketista paljon - tämä herkkuvaihto oli siis todella positiivinen kokemus. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä! Samaa minäkin ajattelin kirjekuorta avatessani. :)

   Poista
 3. Kiva kun paketti tuli perille.Blogini on Kukkiva Omenatarha. Ehkä jo arvasitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaukseni osui siis oikeaan, sinä olet paketin lähettäjä! En uskaltanut julkisesti huhuilla, kun kortissa ei ollut nimimerkkiä. Kiitos vielä, osasit kyllä valita todella mieleiset jutut pakettiin! :)

   Poista
 4. Kiva paketti ja kiitokset sinulle paketista.Sain eilen ja olin tyytyväinen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hienoa että paketti tuli perille ja kiva kun tykkäsit siitä! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)