maanantai 23. helmikuuta 2015

PERHEAIKAKALENTERI: Maaliskuu

On taas perheaikakalenterin vuoro! Näistä linkeistä löydät tammikuun ja helmikuun kalenterit.

Perheaikakalenteriin voi kirjoittaa päiväkirjatyyliin muistiin, mitä lapset ovat tehneet tai oppineet. Toisaalta sitä voi käyttää hyödyksi suunnitellessa tulevaa kuukautta: mitä syömme seuraavien viikkojen aikana, mitä kivaa voisimme tehdä koko perheen voimin ja mitä kotijuttuja on muistettava hoitaa tämän kuun aikana. :)

Meillä helmikuussakin kalenteria käytettiin erityisesti ruokien suunnitteluun, mutta tällä kertaa muistin silloin tällöin kirjoittaa ylös tyttöjen oppimia asioita sekä juttuja, joita teimme. Kun kahden kuukauden ajan ruoat ovat olleet listattuna jääkaapin ovessa, on listan kurkkaamisesta tullut jo rutiinia. Ihanaa, kun ei tarvitse miettiä, mitä pitikään syödä tänään tai huomenna!


Voit tulostaa kalenterin täältä. Se aukeaa pdf-muodossa ja on tehty A4-kokoiseksi. Kannattaa tallentaa tiedosto omalle koneelle ja vasta sitten tulostaa, niin kuvanlaatu pysyy hyvänä. :)

Meidän maaliskuumme on juhlakuukausi, sillä Tipunen täyttää 2 vuotta. 
Mitä sinun maaliskuuhun kuuluu? :)

Perheaikakalenteri on osa Tipulan Hyvän mielen vuosi 2015 -projektia, johon kuuluu myös Kuukauden positiiviset -postausten kerääminen. Helmikuun osalta linkitys on nyt auki ja jatkuu 8.3. asti. Tulethan jakamaan hyvän mielen postauksesi tänne!

6 kommenttia:

 1. Kiitos taasen kalenterista/kuukaudesta. Tulee tarpeeseen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että siitä on iloa jollekin muullekin! :)

   Poista
 2. Meidän maaliskuuhun kuuluu siskon rippijuhlat ja kummitytön ristiäiset. Koskettava kuukausi siis tulossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti! Juuri mietin, että seuraavan kerran taitaakin olla vasta elokuussa juhlaton kuukausi. Paljon kaikkea kivaa siis tiedossa! :)

   Poista
 3. Meilläkin juhlitaan ja reissataan niin Suomessa kuin ulkomailla. :) Oli kiva nähdä, josko taas maaliskuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, katsotaan ihmeessä, koska ehditään nähdä! Eiköhän tämän kaiken juhlahumunkin keskeltä löydy sopiva aika. :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)