lauantai 26. syyskuuta 2015

Kun pikkupupu sai korvat ja peikkotyttö hännän

Pääsin jokin aika sitten tekemään yhteistyötä Taikalinnan kanssa ja sain testattavakseni muutamia tuotteita. En tiennyt yhtään mitä odottaa noutaessani pakettia postista ja hämmästys olikin valtava, sillä tuotteiden joukosta löytyi muutama aivan kertakaikkisen mainiosti tytöillemme sopiva vaate: Pikkupupusemme meni onnesta sykkyrälle saadessaan PUPUPIPON ja pienempi puolestaan on kaikkine töhötyksineen ja tutkimisinnokkuuksineen aivan ilmetty pikkupeikko!



Olen pyrkinyt viime aikoina suosimaan kotimaisuutta etenkin lastenvaatteiden kohdalla. Ilahduinkin yhteistyömahdollisuudesta erityisesti, koska Taikalinnan tuotteista osa on suunnittelun lisäksi myös valmistettu Suomessa, vaikka osa teetetäänkin ulkomailla. Ylläolevista kuvista PikkuPupu-hattu* on valmistettu Kiinassa, mutta Nipsu Peikko -pipo* ja Peikkoneidin Peppiina-mekko* ovat suomalaista käsityötä. Lisää ideologiasta ja ajatuksista vaatteiden ja asusteiden takana voit käydä lukemassa täältä.

Nämä vaatelempparimme ovat ihanan ulkonäön lisäksi myös laadukkaita muuten. Pupupipoa emme vielä ole päässeet käyttämään, sillä se on niin lämpimän oloinen, että näissä lämpötiloissa pää varmasti hikistyisi hetkessä ulkonakin. Tervetuloa siis talvi, me olemme valmiita! Molemmat!



Vaaleanpunainen talvipipo on Muru-hattu* ja kuten pupupipokin, myös se vaikuttaa hyvin lämpimältä! Pipo tulee kasvojen ympärille tiiviisti ja korvat jäävät todella hyvin suojaan kylmältä ilmalta. Ilmeisesti korvat eivät tee päähinettä painavaksi eikä se muutenkaan tunnu ikävältä, sillä pipoista ei oikein olisi tahdottu luopua kokeilukertojen jälkeen, vaikka tukkakin oli jo hikinen.

Peikkopipo sen sijaan on juuri tällaisen hieman jo kolean syyssään pipo ja olen hyvin ilahtunut siitä, kuinka hyvin sekin istuu päähän. Pipo peittää helposti korvat ja pysyy paikoillaan valahtamatta silmille tai valumatta pois päästä. Se myös kerää valtavasti huomiota puoleensa ja saa ohikulkijoilla suupielet ylöspäin!



Juuri tällaisina hetkinä hieman harmittaa, että pidän blogissa kasvotonta linjaa. Nämä söpöliinit ovat nimittäin ihan supersöpöjä, kun he saavat hieman isommat ja pehmeämmät korvat päähänsä!

Vaatteiden lisäksi Taikalinnasta löytyy myös esimerkiksi kenkiä, aikuisillekin vaatteita sekä satutaide-tuotteita. Minä ihastuin Taikalinnassa kotimaisuuden lisäksi väreihin ja siihen, että vaatteet ovat lastenvaatteita - eivät teinien vaatteita alle metrin koossa. Esimerkiksi peikkotytön mekko on mainio esimerkki siitä, kuinka vaatteesta saa pienillä yksityiskohdilla (taskut edessä ja irrotettava häntä takana) hauskan, mielenkiintoisen ja leikkisän.

Jos kiinnostuit vaatteista, niin kannattaa olla tarkkana huomenna! Sain nimittäin myös arvottavaksi jotain supersöpöä, joten huomenna pyörähtää käyntiin ihana arvonta! Mikäli muuten innostuit tilaamaan jotain Taikalinnan verkkokaupasta, niin koodilla TIPULASSA saat 10 % alennuksen kaikista tuotteista 31.11.2015 asti. Lisäksi huomasin, että yli 20 euron tilauksiin saa ilmaiseksi yllätyshatun 31.10. saakka! :)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Taikalinnan kanssa ja tähdellä merkityt tuotteet on saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Lisäksi sain Kärpässieni-bodyn, Fiona keiju -tunikan, Pegasos-tunikan, satukirjapaketin sekä satutarroja, joista voit lukea lisää klikkaamalla nimeä.

6 kommenttia:

  1. Söpösiä! Muistan kun itselläni oli pienenä hattu, jossa oli häntä - siitä tykkäsin tosi paljon. Voin vain kuvitella miten tuosta pupuhatusta tulee ihan ehdoton lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mäkin vähän veikkaan, että pupuhattu muistetaan vielä monen vuoden päästä! :D

      Poista
  2. Suloisia :) Meillä oli tytöllä myös pienenä pupuhattu ja oli kyllä ylisöpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kovasti miettinyt, ovatko ne nuo korvat vai tuo pehmeä kangas, mikä tekee kokonaisuudesta niin söpön. Joka tapauksessa ovat kyllä aivan ihania! :)

      Poista
  3. Niin suloisia, niin hatut kuin tietenkin lapsosetkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Peikkohattu on kerännyt nyt ihan valtavasti ihasteluja ja huomiota, ja veikkaanpa, että isompi tytöistä saa kohtapuolin syyskeleillekin sopivan pupupipon... :D

      Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)