tiistai 25. helmikuuta 2014

Possua ja juureksia

Bongasin ruokakaupasta Valion Kotiruokaa-lehtisen (1/2014), jossa oli useampikin mielenkiintoinen resepti. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Pulled pork -vuoka, josta saattoi tulla meidän uusi vieraille tarjottava "bravuurimme". Possu hautui uunissa viitisen tuntia, ja keittiössä leijuikin koko iltapäivän herkullinen tuoksu.

Ruoka on kerrankin tehty reseptiä noudattamalla, joten ohjeen tämän herkkuvuoan tekemiseen löydät Valion kotisivuilta täältä. Ainoa pikkuruinen muutos vuoassamme oli Kolmen sipulin kerman korvaaminen perusruokakermalla. En olisi enempää makua vuokaan vaatinutkaan, joten maustamaton kerma toimi vallan hyvin. Kermaa liemi kuitenkin ehdottomasti vaati, sillä se pehmensi mukavasti mausteiden voimakkuutta. Kermattomaan vuokaan laittaisinkin selvästi vähemmän mausteita marinadin sekaan.

Herkullinen ruoka siis, mutta sen hauduttamiseen pitää varata riittävästi aikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)