maanantai 20. lokakuuta 2014

Love!

Olen päässyt Pinterestin ihmeellisen maailmaan ja voi juku, mikä määrä ideoita sieltä tulvii tietokoneen ruudulle tai puhelimen näytölle!

Tällä kertaa innostuin näistä kuvista, jotka löytyvät alunperin paikoista 1, 2, 3, 4, 5 ja 6. :)

Kuvat Pinterestistä
Kuinka oiva idea kirjoittaa jalan- ja kädenjäljillä! Meillä on vuoden takaisesta muutosta lähtien lojunut milloin missäkin eräs taulu, jossa on ihanat kehykset, mutta kuva ei ole löytänyt mieleistämme paikkaa. Lisäksi on eräässä seinässä naula, joka kaipaa piilotusta, sekä äiti, joka rakastaa muistojen keräämistä - kasassa ovat siis hyvät edellytykset omalle love-taululle.


Yllä lopulliset versiot. Tipusen kädenjälki onnistui toisella yrittämällä, mutta Untuvikon jalanjäljet kuluttivat kartonkia aikalailla. Lopulta Miehen avustuksella saimme jalanjäljet onnistumaan, ja pääsin kokoamaan taulua.


Tykkään!


Taulun värit valikoituivat kehyksen ja sijoituspaikan mukaan, sillä toisella puolella aulaa näyttää tältä:


Kun suunnilleen samaa vihreää ja valkoista on nyt molemmin puolin huonetta, kokonaisuus näyttää paljon eheämmältä.

8 kommenttia:

 1. Ihania! :) Ehkä mekin koitetaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilkaa ihmeessä! Etenkin onnistuneiden jalanjälkien saaminen vaati aikamoista sumplimista ja ajoittamista, toivottavasti sujuu teillä helpommin. :)

   Poista
 2. Ihana taulu ja idea, tämä pitää laittaa korvan taakse tulevaisuuden varalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin laitoin tämän ensin korvan taakse, mutta päätinkin tehdä sen heti, ettei idea vain pääse unohtumaan. :)

   Poista
 3. Iik miten ihana!
  Tuollaisenhan voisi tehdä vaikka isänpäivälahjaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, samalla idealla saisi hienon lahjan isälle! Ja kun vähän laajentaa piiriä, niin tässähän alkaa olla mummien ja tätienkin joululahjat valmiina. ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä! Vaikka itse kuinka yritin pyöritellä päässäni, mihin käden- ja jalanjälkiä voisi käyttää, ei tämä olisi tullut mieleen ilman esimerkkikuvia.

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)