perjantai 9. toukokuuta 2014

Kantapään kautta

Tähän asti Tipulassa on ollut kohtuullisen hyvin onnistuneita hyydytettyjä juustokakkuja, mutta aina kakkukokeilut eivät ole menneet ihan suunnitellusti. Tässä arkistojen kätköistä muutama kakkumoka, jotka ovat opettaneet hyvin tehokkaasti.

Vinkki 1
Sille, miksi juustokakut ohjeistetaan tekemään irtopohjavuokaan, on syynsä.


Vinkki 2 
Kakun kannattaa antaa oikeasti hyytyä hyvin ennen päällikerroksen lisäämistä.


Vinkki 3 

Jos epäilet liivatteen hyytyneen liikaa ennen täytteeseen lisäämistä, älä sekoita sitä sekaan.



Vinkki 4 
Tarkasta ennen vuoan täyttämistä, että reunat ovat varmasti tiukasti kiinni pohjassa.

Tämä opetus oli ilmeisesti sen verran musertava, ettei siitä tullut edes otettua kuvaa. Juustokakku keittiönpöydälle levahtaneena ei ole kauhean kannustava näky. :)

Ja vaikka kyseessä ei kakku olekaan, niin tässä vielä yksi oiva kuva valmistuvasta (oikeasti herkullisesta) kanapestopastasalaatista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)