tiistai 1. huhtikuuta 2014

Elämäni ensimmäinen

...voileipäkakku, vaivalla tehty täytekakku ja järjestämäni 1-vuotissynttärikahvittelut on nyt koettu. :)


Tipunen täytti vuoden, mitä juhlistimme lähisuvun kanssa keväisen värikkäissä merkeissä. Hullunrohkeasti päätin kokeilla ensimmäistä kertaa perinteisiä kakkukahvitarjottavia kinuskikakkua ja voileipäkakkua - onnekseni tuuri ja onni olivat puolellani ja tarjottavat onnistuivat ihan kivasti.Kaikki tarjottavat olivat laktoosittomista maitotuotteista tehtyjä ja munattomia. Tein myös kaksi pikkukakkua ilman viljaa (juustokakkutäyte eli appelsiinituorejuustoa, kuohukermaa, säilykepersikan ja -päärynän paloja ja liivatetta) riisimuropohjan päälle.


Kahvipöydän koristeena oli koristekiviä, muutama tuikkukynttilä sekä gerberoita ja oranssia harsokukkaa. Gerbera oli lopulta ihan kiva valinta, mutta muuten kukka-asetelma ei vastannut yhtään visiotani. Olin päättänyt panostaa kukkiin ja marketin sijaan ostin ne kerrankin oikeasta kukkakaupasta. Harmi, että palvelu siellä oli yhtä huonoa kuin olin kuullut - seuraavissa juhlissa palaan markettikukkiin tai etsin uuden kukkakaupan.Tipusen synttärit osuvat sikäli hyvään vuodenaikaan, että kaupoista löytyy hyllykaupalla ihania, värikkäitä tipu- ja pupurakeita. Nam! :)


Otimme taaperostamme 1-vuotiskuvia, mikä oli paljon haastavampaa kuin puolivuotis- tai joulukuvien ottaminen. Miten ihmeessä saa elohopean lailla ympäri pyörivän, eteenpäin konttaavan tai ylös nousevan tyttösen pysymään paikallaan ja vielä katsomaan kameraankin?!


Synttärikahvittelu oli opettavainen kokemus monessa mielessä, mutta erityisesti viisastuin juhlapäivän valinnassa - tästä lähtien kaikki juhlamme ovat sunnuntaisin, mikäli vain mahdollista. Onneksi tällä kertaa Mummu pääsi avuksi ja katsomaan Tipusen perään, sillä muuten eivät olisi kakut ikinä valmistuneet!


Elämäni ensimmäinen Tipunen on 1-vuotias, jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)