maanantai 30. marraskuuta 2015

Blogien joulukalentereita

Joulukuun lähestymistä ei voi olla huomaamatta blogeja lukiessa, sillä niin monessa paikassa pyörähtää huomenna käyntiin joulukalenteri. Ihanaa, että monet ovat innostuneet jakamaan joulunodotusta blogissaan!

Meiltä löytyy partiolaisten ja paikallisen sanomalehden joulukalenterit sekä Tipulan joulunkin puolella esitelty lasten joulukalenteri. Yhden luukun teen Onni Blogien joulukalenteriin, mutta muuten Tipulan joulukalenteriin ei ole mitenkään riittänyt aika ja ehtiminen. Tänä vuonna tyydyn siis ihastelemaan ideoita ja luukkuja muista blogeista. :)


Koska blogijoulukalentereita on valtavasti ja paljon erilaisia, ajattelin koota tähän joitain blogeja, joista sellainen löytyy huomisesta eteenpäin. Jos sinunkin blogistasi löytyy joulukalenteri, lisää se ihmeessä listaan mukaan!

Linkitys tapahtuu vaaleansinistä Add your link -painiketta klikkaamalla. Laita URL-kohtaan blogisi tai ensimmäisen luukkusi osoite, muokkaa halutessasi linkin otsikkoa ja valitse sopiva esikatselukuva. Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti, vaikka siitä vaaditaankin linkityksen yhteydessä.


Mukavaa joulunodotusta! :)
. . . . . .

Tipulaa voit seurata sivun alareunasta löytyvän Bloggerin lukijaraadin lisäksi Facebookin, Blogipolun tai Bloglovin'in kautta ja lisää kuvia löydät Instagramista!

16 kommenttia:

 1. Olipa hyvä idea koota kaikki yhteen! Odotan innolla ja kauhulla blogini joulukalenteria. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan myös sun joulukalenteria, mutta vain innolla! :)

   Poista
 2. Listaus on kiva idea! Pitää käydä täällä kurkkimassa, kun kotona ei ole yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti listan kautta löytyy kivaa luettavaa! Aiheita ainakin on niin paljon, että varmasti moneen makuun löytyy jotain mielenkiintoista. :)

   Poista
 3. Oi ihana idea koota näitä joulukalentereita yhteen! :) Mulle tää blogijoulukalenteri onkin aivan uusi juttu, joten hauska nähdä, kuinka eri bloggaajat sen blogeissaan toteuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! :D Mä taisin viime vuonna hieman seurata blogikalentereita, mutta aika vähän kuitenkin lopulta. Ajatuksena kalenteri on tosi kiva, joten toivottavasti ensi vuonna ehtisin itsekin tehdä jotain vastaavaa! :)

   Poista
 4. En uskaltanut linkittää omaani, kun ei aukea joka päivä (joten hyväksytäänkö sitä), vaan joka 4. päivä. :)

  VastaaPoista
 5. Abadeo: Joulukalenteri: Http://thetribeklaani.blogspot.fi Ihana idea koota kaikki blogikalenterit yhteen postaukseen! Tästä on helppo seurata niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että lähdit mukaan ja onpas kiva nähdä hieman erilainen joulukalenteri! Mielenkiintoinen blogi! Vitsit, siitä tuntuu olevan ikuisuus, kun olen katsonut Klaania! Siitä pitäisikin etsiä jokin kausi ja katsoa ihan vain nähdäkseni, miltä se vaikuttaa nyt monta vuotta vanhemmilla silmillä. :)

   Poista
 6. Onpa kiva idea! En ole näihin vielä törmännytkään, kun vasta vuoden täällä blogi-maailmassa pyörinyt... Kiitos kun kokosit linkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en viime vuonna ehtinyt perehtyä kalentereihin enempää. Pitää siis itsekin lueskella noita sillä silmällä, jos vaikka itsekin ehtisi ensi vuonna kehitellä jotain! :)

   Poista
 7. Ompa kiva lista, täytyy käydä kurkkimassa kaikki läpi! Kiitos kun linkkasit blogini mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti listasta löytyy jokin mielenkiintoinen kalenteri ja kenties uusi blogituttavuus! :)

   Poista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)