keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tule joulu kultainen

Kun aattoon oli tasan kaksi kuukautta aikaa, meillä raikasi ensimmäisen kerran joululaulut. Sen jälkeen joulu on ollut ajatuksissa päivittäin ja pikkuhiljaa on kotiin alkanut ilmestyä tarvikkeitakin The Joulun valmistelua varten.


The Joulu on ensimmäinen yhteinen joulu kotona ilman matkustamista lapsuudenkoteihin. The Jouluna koristelen kodin jouluiseksi, koettelen ruuanlaittotaitojani leipomusten parissa ja otan kaiken ilon irti joulunajasta. Koristeiden ja jouluverhojen kanssa lupasin odottaa ensimmäiseen adventtiin asti, mutta sitä ennen treenailen jouluruokia ja haalin somisteita valmiiksi.


Ikea-reissulta mukaan lähtivät ensimmäiset tykötarpeet The Joulua varten: kultaiset joulupallot ja kuvioidut shampanjalasit, jotka pääsevät avuksi alku- tai jälkiruuan tarjoilussa.


Kultaa löytyy myös serveteistä, koristenauhasta ja kuitusilkistä, jotka pääsevät koristamaan aattoillan ruokapöytää. Olen vuosikausia ihaillut joululehtien kattauksia, joten mielessä on useampikin kiva juttu, jotka ajattelin toteuttaa.

Koko koti ei suinkaan tule peittymään kultaan, vaan myös valkoista ja erityisesti perinteistä punaista löytyy varmasti. Joko kerroin olevani aika innoissani The Joulusta? :)


Joulufiilistelyjen kaveriksi tein mansikkamarmeladitäytteisiä joulutorttuja, njam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)