lauantai 1. elokuuta 2015

ARVONTA: Lahjakortti sisustuskauppaan!

Kesä on ollut sen verran kiireinen (ja kuopus sen verran aamuvirkku), etten ole edes ehtinyt miettiä mitään kivaa arvontaa kesäkuukausille! Nyt kuitenkin on taas aika arpoa, mutta tällä kertaa palkintona ei olekaan mitään tiettyä tavaraa vaan lahjakortti sisustuskauppaan. Siistiä!


Arvonnan palkintona on 20 euron lahjakortti Hyvän Tuulen Puotiin*, ja sen voi käyttää joko verkkokaupassa tai kivijalkamyymälässä Porissa tai Tampereella. Minä tuunasin hetki sitten vessamme uuteen uskoon ja löysin täydelliset sisustustarrat juurikin Hyvän Tuulen Puodista. Lisää vessauudistuksesta voit käydä lukemassa täältä. :)


Osallistuminen arvontaan on helppoa: käy Hyvän Tuulen Puodin verkkokaupassa ja kerro alla kommentissa, mikä tuote ihastutti, viehätti, inspiroi tai muuten kiinnitti huomiosi. Tällä saat yhden arvan ja toisen arvan saat, kun olet Tipulan lukija (Bloglovin, Facebook, Blogipolku tai Bloggerin kautta -> ). Kerro, mitä kautta olet lukijana.

Jos olet anonyymi tai profiilistasi ei löydy blogiasi, muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi!

Arvonta päättyy lauantaina 15.8. klo 23.00.

Onnea arvontaan! :)

60 kommenttia:

  1. Hahaa, mukaan arvontaa :) Kuten jo vessapostaukseen kirjoitinkin, niin ihan sattumalta sitä lukiessa on minulla kuusi välilehteä avoinna Hyvän Tuulen Puodin sivuja :D Tällä kertaa tutkin sisustustarratekstejä. Makkariin tahtoisin tuon niin kliseisen "always kiss me goodnight" ja kodinhoitohuoneeseen tahtoisin ne pesumerkit, mutta en ole vielä niin pitkällä selailuni kanssa, että tietäisin saako niitäkin sieltä. Kellokin me tarvittaisiin, se sellainen tarrakello, joka on oikeasti iso :D

    Ja lukijahan minä olen, joten mukana kahdella arvalla. Mutta enhän mä nyt voi mun tilausta tehdä ennen kuin tämä arvonta on suoritettu :D

    VastaaPoista
  2. Tuolla on niin paljon kaikkea mukavaa, että vaikea mainita yhtä. Kiinnitin ekana huomiota tuohon valkosipulien säilytyspussiin. Sanotaan siis se suosikiksi :) Mukana kahdella arvalla. jani.koskinen83@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Löytyi vaikka mitä ihanaa, mutta ensiksi ihastuin sisustustarroihin, joissa on perhosia:)

    VastaaPoista
  4. Kahdella mukaan! (Bloglovin)
    Hyvän tuulen puodista suosikkini on tällä hetkellä pieni valkoinen kello pöydälle. Se olisi yöpöydälle täydellinen!

    VastaaPoista
  5. Olen lukija!
    Minua ilahdutti tuote, jonka lahjakortilla ostaisinkin. Lemmikin ruoka-astia. Sellainen ihana teline, jossa 2 kuppia. Tai sitten se olisi amme, johon voisi palasaippua laittaa... akryylilokerikko meikeille, tai siis huulipunille.. Ihan MUST. tai sitten valkoiset sisustustikkaat. niistä olen haaveillut. Mä luulen, että tilaisin muutaman noista ja rahoittaisin lahjakortilla osan. Luulen niin. ihana kauppa!

    VastaaPoista
  6. Sisustustarra Zen on aivan ihana :) ja lueskelen blogiasi ainakin Facebookin ja Bloggerin kautta :)

    Eli kahdella arvalla mukana :)

    mammalaiffii@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti pääsen mukaan arvontaan, vaikka mulla ei jostain syystä avautunut mikään tuoteryhmä! Jokatapauksessa lastenhuone kokee mullistuksia piakkoin, joten sinne jotain kivaa! Tosi ihanan näköinen tuo koivu sisustustarra ja muutenkin kiva muutos :) koivutapettia vähän meinasin uuteen lastenhuoneeseen.. :D ja lukijana olen bloggerissa! :)

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti mukana arvonnassa, kahdella arvalla (blogger).
    Paljon oli ihania tuotteita mm. sisustustarrat ja tarjoilukulhot olivat ihania. :)

    VastaaPoista
  9. Ehdottomasti mukana! Sisustustarrat ja varsinkin sinun WC-uudistuspostaus inspiroi minuakin uusimaan meidän vessojen sisustusta! Kaikki pinnat ovat valkoisia, haluan niihin väriä, ja mikä olisikaan parempi ja helpompi tapa, kuin tehdä se nimenomaan sisustustarrojen avulla. Perhoset, oksat ja kukat vangitsi katseeni heti alkuun. Mukana siis kahdella arvalla (bloglovinin kautta seuraan :) )

    VastaaPoista
  10. Mun ehdottomat suosikit on Essen'tialin paperipussukat. Ihanan laajavalikoima :) Bloglovinissa seuraan.

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla mukaan! Ikkunakalvoa etsinnässä ja tuollahan sitä olis ;)

    VastaaPoista
  12. Paljon ihanaa, mutta kyllä nuo GreenGaten astiat jaksaa aina ilahduttaa silmää: http://www.hyvantuulenpuoti.fi/greengate-dora-kulho-p-7653.html
    Kahdella mukana, facebookissa seuraan ja bloggerin kautta myös.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukana, olen lukijana Bloggerissa :)
    Silmääni tuolla verkkokaupassa miellyttää erityisesti Sammutuspeite koivu: http://www.hyvantuulenpuoti.fi/sammutuspeite-koivu-p-3918.html
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana :) Isohko sisustustarra vei sydämeni, sopisi niin hyvin meidän makkariin: http://www.hyvantuulenpuoti.fi/paradise-musta-p-3260.html?nosto=productcategory-nosto-1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinjoo ja seuraan montaakin kautta, ainakin Bloglovin' ja blogger :)

      Poista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. tuo iso koivusisustustarra on niin kaunis ja tässä sen näkee vielä paremmin kun se on laitettu ihan oikealle seinälle.
    jos voittaisin lahjakortin, niin ostaisin sillä tuon koivusisustustarran makuuhuonettani koristamaan, jonne olen myös ompelemassa upeat koivunlehti-kapan, se sopisi sinne täydellisesti!

    VastaaPoista
  17. Sisustusarkkua kaipailen ja viikottain selaan HTP:n verkkokauppaa :) facebookissa seuraan, joten 2arvalla mukana. anu_24_10@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihana wc!! Minullakin on arvonta meneillään ja palkintona Hyvän Tuulen Puodista Mayn Metallikori :), joten metallikori on suosikkini :). Kokeilenpa onneani täällä, kahdella mukana :)

    VastaaPoista
  19. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Kaikki ihastuttaa, mutta taisin heti ekana klikata itseni tekstiiliosastolle - siellä oli kivoja kaitaliinoja :)

    VastaaPoista
  20. Mukana yhdellä arvalla. Anna Nygårdin sälekorit ovat ihania! tijoko(at)luukku.com

    VastaaPoista
  21. kahdella arvalla mukana :) dc-fix on se mun juttu ja myös tämän wc: n (y)
    jassu70@yahoo.com

    VastaaPoista
  22. Kahdella arvalla mukana. Löysin vasta blogisi ja liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Paljon kaunista Hyvän Tuulen Puodissa on kuitenkin eniten miellyttävät Anna Nygårdin korit.

    VastaaPoista
  23. Tilaisin uuden suihkuverhon ja pari palasaippuaa ja varmaan vielä koukut vessaan kun vessan ilme menossa myös uusiksi :) (2 arpaa :) ) johanna.kristiina@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Hyväntuulen puodissa on montakin kivaa tuotetta. Olen sieltä paljon tilannutkin. Eniten tykkään Home Sweet Home-halkokorista, toivottavasti sitä olisi vielä myynnissä, että saisin joskus ostettua. En ole käynyt ostoksilla nyt vähään aikaan. Lisäksi pidän kaikista valkeista peltisistä säilytysastioista, esim. cat food, first aid...
    Paras ostos oli AmandaB taulu, jossa teksti:
    "Elä hyvin, naura usein, rakasta paljon",
    siinä on hyvä ohje jokaiseen päivään! ♡

    Tämän blogisi huomasin äskettäin. Olen Hyväntuulen puodin Facebook tykkääjä, näkyi Facen uutisvirrassani. Kohta olen myös sinun blogisi tykkääjä Facebookissa! :)
    (2 arpaa Facebook & tämä).

    Hienoja ideoita blogissasi!

    minnaoksman@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Heippa!
    Seuraan Facebookissa.
    Maileg-tuotteet ovat suosikkejani putiikin valikoimasta.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Mulla olisi tarvetta ikkunakalvoille. Kahdella mukaan siis :)

    VastaaPoista
  27. *Kirsikka*

    http://www.hyvantuulenpuoti.fi/essential-paperipussukka-grande-musta-p-8540.html

    Mukana yhdellä arvalla :)
    k_ahonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Tutustuin puotiin vasta hetki sitten ja herranjestas mitä kaikkea kivaa löytyikään! Ollaan juuri muutettu uuteen kotiin ja pienestä opiskelijarivarikämpästä ku siirryttiin 20 neliöö isompaan kerrostaloasuntoon, niin tuntuu kuin joka huoneessa vain kaikuisi. Se, mitä rakastan eniten on kuitenkin kun nyt voi sisustaa!
    Eniten ihastuin kaikkeen, mitä voisin puutarhaan/parvekkeelle laittaa. Pienistä enkelipatsaista lyhtyihin ja parvekkeelle sopivaan hyllykköön! Myös erilaisia kynttilöitä tuli itselle listattua ylös sekä sisustustarroja (miten en ole ennen niitä tajunnut, luovat mielettömän kauniin ilmeen esim eteiseen!). Ootan innolla että saan tilaukseni kotiin!

    Osallistun kahdella arvalla :)

    sanna.kakkola@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Hyvän tuulen puodissa näyttää olevan kaikkea kivaa ja ehdottomasti lankean noihin GG astioihin! Yhtään enää tarvitsisi mutta eihän naisella koskaan voi olla liikaa latte mukeja :) Mukana siis 2 arvalla , Bloggerissa ja facessa nyt ainakin :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Oi miten upea wc! Tuollanen kelpaisi itelle :D
    http://www.hyvantuulenpuoti.fi/kynttilnjalka-hopea-p-6255.html Tuo kynttilänjalka on aivan upea!
    minea.mariella@gmail.com (kahdella arvalla mukana)

    VastaaPoista
  31. Sisustustarrasta olen haaveillut jo kauan eli ne inspiroivat =). Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Sisustustarrasta olen haaveillut jo kauan eli ne inspiroivat =). Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Tuolta löytyi muutama ihana sisustustarra, joita niin kaipaisin makuuhuoneeseen. Koivut tai oksa sopisivat mielestäni parhaiten tänne :) yhdellä arvalla mukana deadflower (a) gmail.com

    VastaaPoista
  34. Tuollahan on vaikka mitä! Löytyi vihdoin tytön toiveet täyttävä lehtitelinekin :) Kahdella arvalla siis mukana ja bloggerin kautta seurailen :)

    VastaaPoista
  35. Kissat ikkunassa kun elävää kissa ei ole. Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  36. http://www.hyvantuulenpuoti.fi/tapetti-birdwatch-p-7216.html?nosto=productcategory-nosto-1

    Ihania tapetteja :) Siellä olisi perhosmiehellekin tapetit.

    Seuraan Bloggerissa ja Bloglovinissa.

    VastaaPoista
  37. Yhdellä arvalla mukana!
    Paljon on kyllä kaikkea ihanaa siellä, mutta keittiöpyyhkeet ja uudet sisustustyynyt olisivat itselle tarpeen.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  38. dc-fix ja palasaippua!
    Kahdella arvalla mukana. :)
    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  39. Dc-fix on suosikki, se on niin monikäyttöisiä :) Lukijana bloggerin kautta, eli kahdella arvalla mukaan.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Dc-fix on suosikki, se on niin monikäyttöisiä :) Lukijana bloggerin kautta, eli kahdella arvalla mukaan.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Dc-fix on suosikki, se on niin monikäyttöisiä :) Lukijana bloggerin kautta, eli kahdella arvalla mukaan.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  42. http://www.hyvantuulenpuoti.fi/jatkojohto-osainen-karkki-p-3643.html

    Elikkä violetti jatkojohto vei sydämeni, ihana idea ja väri, jota rakastan. :)

    feonina@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Kahdella arvalla mukana, lukijasi bloggerin kautta.
    Maalaisromanttisista sivupöytä ois suosikkini!
    http://www.hyvantuulenpuoti.fi/sivupyt-laatikoilla-p-5196.html?nosto=productcategory-nosto-1

    VastaaPoista
  44. Nukkekoti Victoria Place on aivan ihastuttava, http://www.hyvantuulenpuoti.fi/nukkekoti-victoria-place-p-8734.html?nosto=productcategory-nosto-1

    Mukana kahdella arvalla, olen lukija fb:ssä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  45. Sisustustarroja ihastelin :). Mukana kahdela arvalla, lukijasi bloggerissa ja varmaan vähän muuallakin :).

    VastaaPoista
  46. Rakastuin erityisesti mustavalkoiseen maailmankartta -canvastauluun sekä pinkkiharmaaseen Cotton Ball -valosarjaan. Ihania! Kaksi arpaa, luen bloggerin kautta.
    henna.anja@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Olen innostunut aikuisten värityskirjoista, joten sellainen voisi olla mukava. Sivustolla on myös kivoja magneetteja, ja kyllähän niitä mahtuisi vielä omaankin jääkaapin oveen. Muutimme juuri kihlattuni kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiin, ja sisustamiset on vielä aika kesken... :) Osallistun kahdella arvalla, olen lukija facebookin kautta.
    - Jenni (reinikainen.jenni.m(at)student.uta.fi

    VastaaPoista
  48. Täähän on ihan mahdoton valinta! Mä käyttäisin 20e varmaankin erilaisiin, ihaniin verkkokaupasta löytyneisiin kortteihin, joita voisin sitten ripotella ympäri kotia :)
    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Blogger-lukijana kahdella mukaan :)

    GreenGaten astiat houkuttaa; varsinkin Albat

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  50. Yhdellä arvalla mukana :) Tuotteista kiinnostas esim. Antiikinmusta jakkara http://www.hyvantuulenpuoti.fi/mobiili/jakkara-antiikinmusta-p-5844.html

    lottakooo@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Kahdella arvalla koittamassa onneani. Monia ihania tuotteita olen jo tuolla käynyt ihastelemassa. Mayn korit on ihastuttavia.

    VastaaPoista
  52. Vielä ehtii, kahdella arvalla mukana! Bloggerin kautta seuraan ja kaupassa tuotteista iskivät silmään erilaiset lyhdyt ja nukkekodin suloiset tarvikkeet.

    VastaaPoista
  53. No dc fix on suosikkini :) kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta.

    VastaaPoista
  54. http://www.hyvantuulenpuoti.fi/kello-pydlle-valkoinen-koristeellinen-p-5387.html
    Tämä valkoinen kello pöydälle
    1 arpa
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Yksi arpa minulle, kiitos!
    Jotain säilytysjuttuja vaikkapa kori:
    http://www.hyvantuulenpuoti.fi/kori-kankaalla-40x20-p-8984.html
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  56. Kahdella mukaan <3
    Vaikka mitä ihanaahan siellä on ja vaikee valita vaan yhtä mut vaikka gg tuotteet ja yankee candlesin kynttilät :)

    VastaaPoista
  57. Minä olen hulluna nuihin tuoksuviin yankee kynttilöihin, niin niitä hamstraisin lisää :) Kahdella arvalla mukana :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  58. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE, ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! :)

    VastaaPoista

Olen valtavan iloinen jokaisesta kommentista! En välttämättä ehdi tai muista vastata siihen heti, mutta vastaan kyllä ennemmin tai myöhemmin. :)